10
  • TeDDyRuSh
    Nekem bejött, főleg úgy, hogy az egész story a vádlók szemszögéből volt "elmesélve". Tényleg pörgős lett, ezért néha elég komolyan kell koncentrálni, hogy most akkor melyik tárgyaláson vagy és mi is a téma, kik vádolnak és miért. Főleg, ha felirattal nézed.
  • mrlujoak
    De legalább a film jó volt.
    Tetszett.
    Volt egy csapat idióta suhanc a moziban, akik a film után szomorúan - mit szomorúan, inkább lesajnálóan - konstatálták, hogy most akkor ez miről is szólt...
    Jah, eléggé fiatalnak tűntek, valószínű, hogy nem sokat érthettek a jogi és részesedési dolgokból, így a sima "jééé fészbúkról szól, mennyünk, nézzük meg" felhorkanással másra számíthattak...
  • KP27
    atyavilág. azt hittem végre valami kick ass pókember lesz az előző anyuci kedvence után... erre mégegy anyuci kedvence...
  • PJack
    +1
  • Hugh Hefner
    "Vannak filmek, melyekről már elkészültük előtt lehet tudni, hogy zseniálisak lesznek. Írója és rendezője miatt A közösségi hálóról is tudtuk mindezt. "

vegyetek már fel könyörgöm egy értelmes embert már aki képes egy épkézláb cikket összerakni...
  • gombabácsi
    Pörög. Tehát jó...?
    Amúgy meg gyanítom szimplán csak azért tetszik ez a film az embereknek, mert gyors meggazdagodásról szól. Ez pedig szinte még a pörgésnél is fontosabb a mai fiatalok életében...
  • es5eNCe
    Ez bolond:)
  • Rotyoka
    ?
  • sapkafej
    mit töltesz le? sg-n nincs warez
    ja, elfelejtettem, hogy ez csak játékokra vonatkozik! zsír
  • FoodLFG
    Tetszik a téma, amiről a film szól. Majd letöltöm.