16
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy: Knights of the Force MOD
  • VargaViktor15
    Csá all felraktam megint a KOTF-ot és őő már századjára az a hiba vele, hogy nem enged minden npc-t lerakni! Régebben mindent engedett, de most csak pl yoda episode III-mat engedi lerakni és az episode II-t nem a battle droid (geonosis) drodiot igen de a battle droid officer-t nem! ha valakit tudja mi ennek az oka és tud rá megoldást az pls írja le
  • Lehon
    Hali. Leszedtem 1 pár jó skin-t, de nem tom használni őket. Pedig azt írja, h a base mappába kell bemásolni fájlokat és kész. 3 db Starkilleres skin megy, de a többi nem, padig ugyanolyan fájlok. Akkor most mi van? Pl. itt van a Revan és a Sith Assasin Starkiller skin, ami jó volna. Ja és SP módba. Valaki?
  • Muki100
    Volt 3-4 hónap kimaradás mert beteg volt az anyukája.

A mod fejlesztése 2004-ben kezdődött, majd 2007-8 körül, nem tudom pontosan, írta Tim hogy ő az egész csomagot egy 800 MHz-es, 128 mb ramos gépen állította össze. Egy olyan gépen a JKA alig megy el, ha még berak akkora tartalmakat mint amik a modba össze lettek lopdosva örülhet ha 10 fps fölé megy egyáltalán. Szóval valahogy 4-5 év alatt mégis összevágott valamit mások munkájából, amit csak akkor tud feltölteni szegényke, ha kap 2000 dollár adományt a török paypal számlára és vesz egy új gépet.

A megjelenési dátum mindig az aktuális év volt, majd a megjelenés napján általában tönkrement a honlap, "feltörték" stb. stb.
    De úgy 2005-ben már nagyon nyilvánvaló volt a "munka" természete...
  • ScarY MAN
    még infot

meg valami videot :D
  • MerlinW
    Erről lemaradtam akkor.
  • Muki100
    Nem vettek részt a fejlesztésben. Tim csak összelopta a JKA modderek legjobb munkáit, írt pár .menu fájlt és ez lett az "évszázad SW játéka".

Amúgy meg a folyamatos kéregetések mellett volt egy olyan is, hogy gyűjtsünk 2000 dolcsit Timnek, mert szegény töröknek nem elég jó a gépe ahhoz hogy összecsomagolja a modot....
  • MerlinW
    Most októberben telt le a bejelentett 15 hónapos "szabadsága", tehát még semmi sincs veszve. A másik, hogy van ám élet a monitoron túl is. Lehet hogy elvett egy lányt, gyerekeket nemzett, éli az életét, stb. Mint a legtöbb normális ember:)

Arról nem is beszélve, hogy rajta kívül legalább 100 másik tag is részt vett a fejlesztésben - lásd credits -. Adományt pedig sosem kértek, én legalábbis sosem láttam arra utaló linket, megjegyzést az oldalon.
  • bakkerman
    jó a topik címe !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Suffering
    már nem azért de a második rész soha nem fog elkészülni... már mindenki letett róla. a csávó elhuzott a sok pistike adományából valahova.
  • COOLancs
    K. jó a c. am lol & Rofl
  • MerlinW
    Te is pont így keresnél rá nem?:D Tipikus topik, ami addig él amíg kint van a főoldalon:)
  • bertino
    az mar igaz :D
  • szabii98
  • ldavid
    az év topic címe
  • Muki100
    Nem nőtte ki magát játékká, hoax az egész. Legalább a török faszi meggazdagodott a sok pistike adományaiból.
  • Stalkerking
    Tudom, van már Jedi Academy topic, de úgy gondolom ez a munka megérdemel egy külö topic-ot, mert egy játékká nőtte ki magát a sok év alatt, úgyhogy ne reklamáljatok lehetőleg.

És ha már így ott vagyunk, itt egy link egy általam készített Save Game Pack:

Ultra War MOD 1. rész

Igen, ez az első rész, de már készül a második :DD