41
-
Zolivok #41 HÁHÁ JOBB A GÉPEM .P -
Zolivok #40 Rettentő mozis december vár ránk
2010. december 2. 01:43, Csütörtök - Szekeres Viktor JÉZUS EREJE -
#39 A csudába már meg is lett fejtve...pedig SG-s bögrét akartam nyerni ((( -
kreatin1 #38 A kepekhez tartozo filmek sorrendben
-Ilyen az élet (Life As We Know It)
-Call Girl (Slovenka)
-RED (Retired Extremely Dangerous)
-Tron: Örökség (Tron Legacy)
-Rubber, a gumiabroncs (Rubber)
-Északi karácsony (Hjem til jul) -
#37 "és persze az 2010 egyik legvártabb filmjével, a Tamara Drewe-val, ami, mint azt a mellékelt példa is mutatja, 2011-re csúszott. "
Elég nagy baj, ha valaki ezt várta egész évben :) -
#36 - milyen nagy rettentő, rettentő böszöm konyhája?
- rettentő -
#35 Az 5. képen tulajdonképpen mi látható ? -
M0RN1NGST4R #34 na Viktor, most eltaláltad. ilyen szar hónap rég nem volt már. -
#33 Rettento, ezaz!!!!! :DDDDDDDDDDDDdddddddd -
Zoliz #32 Tron. Az Üvegtigris a újmagyar humort tekintve egy unalmas xar lesz. -
Merces #31 ...fú ezt most találltam legyen inkább Káprázatos...........na kapok egy forintot a HSZ-ért? -
Merces #30 Elsöprő Január esetleg...........? -
Rotyoka #29 RED ami értelmes azt csőő -
Utokverek #28 Mondjuk ahogy bruce willis flegmán kilép a vadul pörgő autóból, na az kegyetlenül megagigadurva :D -
bippo #27 Most először eltalálta a jelzőt. Nem azt írta, hogy rettentően jó, hanem hogy annyira nincs kínálat, hogy már-már rettentő.
(bár én azt hittem a cím alapján, hogy sok horrorfilm jön, és vicces akar lenni a cím) -
Mat666 #26 "Rettentő mozis december vár ránk"
Remélem karácsonyra egy Magyar szótárat kapsz azt bővited a szókincsedet Mr Viktor. -
Nailyenugysincs #25 Arra én is benevezek:D -
#24 pedig a legutóbbi könyvének is milyen művészi a címe (bánatos kurváim emlékezete)
ezt kell oktatni általánosban -
#23 kritikus. -
xxxxxxxxxx9 #22 Én nem tudom ki ez az ember aki ezt a cikket írta de azt írni a az Apádra ütök sorozatról hogy szar........ kinek képzeli ez magát???........ ki ez aki meg ítéli hogy nekem mi tetszhet és mi nem??...... -
fogtalak #21 Tron láz a tetőfokon! Mindjárt foglalom is a jegyet, segítsetek már hol van a legjobb hely a termen belül azt sose tudom. Tegnap meghallgattam az OST-jét. Nagyon ütős lett bár én amúgy is imádom a Duft Punkot, felüdülés volt filmzeneként hallgatni őket:) -
avman #20 kommersznek kommersz lesz. de h rettentő lenne... ennél szarabb sose legyen. vannak benne jó címek, amelyek a szórakoztatás fogalmának megfelelnek. fura dolog beülni a mekdonalcba és tepertős pogácsát kérni vagy disznótorost.
animációban az idei shrek 4-et úgysem tudja semmi alulmúlni.
elképzelem azért így szv-t, ahogy elmegy egy mozi mellett és a rettentő félelemtől laposkúszásba vált... vagy ilyesmi. -
#19 Arthur és a villangók 1 kifejezetten jó volt a kettőt nem láttam, de az egyre azt mondani, hogy a legrosszabb... hááááát... -
Aldo Moro #18 Én mondjuk gugli nélkül is tudom, hogy kicsoda Gabriel García Márquez, de az átlagolvasónak fingja sincs róla, az tuti. Sajnos kurvul a társadalom, esik az oktatási színvonal - mit várunk hát? -
#17 Még jöhet az "odab.szós január" is. :) -
czyi #16 "és persze az 2010 egyik legvártabb filmjével, a Tamara Drewe-val, ami, mint azt a mellékelt példa is mutatja, 2011-re csúszott."
-- hát az meg mi a szösz??? soha életemben nem hallottam róla, nyilván pont annyira vártam rá... -
#15 Tron-t úgyis elbaxxák.
-
#14 ááá, szerintem minden év kezdetekor resetelni kell a jelzőket, így a január jó lesz langyosnak is, majd szokás szerint fokozódik a helyzet. pl:
"Langyi mozis január fenyeget"
decemberre meg már jöhet: "Decemberben eljön a mozizás apokalipszise" -
Wittgen #13 Én csak a Tron-t és a RED-et várom, azokat mindenképpen megnézem moziban. A többi közül max 1-2 (főleg az animációs) szigorúan csak alternatív (ingyenes) módon. :) -
#12 :))) -
#11 I love Szekeres Viktor feliratú bögre nincs?
Nálam a Tron a várós, a többi nem. -
enzim #10 A "borzadályosandurva", esetleg a "bitangpusztulatosanütős" jelző még felhasználható... Viktorka, Viktorka... -
#9 Egyik sem érdekel. -
lcee #8 Azt meddig tartott volna, hogy a képek alá ki legyen írva, hogy melyik filmből való?
Vagy ez valami újabb játék?
"Melyik filmből való a kép
A helyes megfejtők közt sg.hu-s bögréket sorsolunk ki" :)
-
bippo #7 Hát ez tényleg nem olyan erős felhozatal. Mondjuk a Tangled-öt nagyon várom. Red meg jó volt. Üvegtigris 3-ra leszek még kíváncsi meg a Little Fockers-re.
Legérdemtelenebbül? Annyira azért nem voltak szörnyűek. Adam Sandler kiégett, unalmas próbálkozásai talán még érdemtelenebbül sikeresek. -
#6 legyen akkor vérfagyasztó január -
neoG #5 Volt: "Kíméletlen mozis hónap lesz a szeptember (2010. augusztus 29.)" :)) -
sugarman #4 Lenne egy cím ötletem a januári hónaphoz. "kíméletlen lesz a január" Ha már volt hasonló, akkor boccs. :D -
#3 Rettentő ez a cím! -
Utokverek #2 Sőt, Brutálisan Kegyetlenül elborzadtam!
Utódomra ütök még esetleg belefér, de a többi szvsz kukás.