Rettentõ mozis december vár ránk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HÁHÁ JOBB A GÉPEM .P
Rettentõ mozis december vár ránk
2010. december 2. 01:43, Csütörtök - Szekeres Viktor JÉZUS EREJE
birdo
A csudába már meg is lett fejtve...pedig SG-s bögrét akartam nyerni (((

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

A kepekhez tartozo filmek sorrendben
-Ilyen az élet (Life As We Know It)
-Call Girl (Slovenka)
-RED (Retired Extremely Dangerous)
-Tron: Örökség (Tron Legacy)
-Rubber, a gumiabroncs (Rubber)
-Északi karácsony (Hjem til jul)
Laza
"és persze az 2010 egyik legvártabb filmjével, a Tamara Drewe-val, ami, mint azt a mellékelt példa is mutatja, 2011-re csúszott. "

Elég nagy baj, ha valaki ezt várta egész évben :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

z99999
- milyen nagy rettentõ, rettentõ böszöm konyhája?
- rettentõ

Pszt.

bakvarnyu
Az 5. képen tulajdonképpen mi látható ? <#zavart1>

na Viktor, most eltaláltad. ilyen szar hónap rég nem volt már.

bertino
Rettento, ezaz!!!!! :DDDDDDDDDDDDdddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tron. Az Üvegtigris a újmagyar humort tekintve egy unalmas xar lesz.
...fú ezt most találltam legyen inkább Káprázatos...........na kapok egy forintot a HSZ-ért?
Elsöprõ Január esetleg...........?
RED ami értelmes azt csõõ

Mondjuk ahogy bruce willis flegmán kilép a vadul pörgõ autóból, na az kegyetlenül megagigadurva :D

Mekkora divat itt a configra verni...

Most elõször eltalálta a jelzõt. Nem azt írta, hogy rettentõen jó, hanem hogy annyira nincs kínálat, hogy már-már rettentõ.
(bár én azt hittem a cím alapján, hogy sok horrorfilm jön, és vicces akar lenni a cím)
"Rettentõ mozis december vár ránk"

Remélem karácsonyra egy Magyar szótárat kapsz azt bõvited a szókincsedet Mr Viktor.
Arra én is benevezek:D
z99999
pedig a legutóbbi könyvének is milyen mûvészi a címe (bánatos kurváim emlékezete)
ezt kell oktatni általánosban

Pszt.

z99999
kritikus.

Pszt.

Én nem tudom ki ez az ember aki ezt a cikket írta de azt írni a az Apádra ütök sorozatról hogy szar........ kinek képzeli ez magát???........ ki ez aki meg ítéli hogy nekem mi tetszhet és mi nem??......
Tron láz a tetõfokon! Mindjárt foglalom is a jegyet, segítsetek már hol van a legjobb hely a termen belül azt sose tudom. Tegnap meghallgattam az OST-jét. Nagyon ütõs lett bár én amúgy is imádom a Duft Punkot, felüdülés volt filmzeneként hallgatni õket:)
kommersznek kommersz lesz. de h rettentõ lenne... ennél szarabb sose legyen. vannak benne jó címek, amelyek a szórakoztatás fogalmának megfelelnek. fura dolog beülni a mekdonalcba és tepertõs pogácsát kérni vagy disznótorost.
animációban az idei shrek 4-et úgysem tudja semmi alulmúlni.
elképzelem azért így szv-t, ahogy elmegy egy mozi mellett és a rettentõ félelemtõl laposkúszásba vált... vagy ilyesmi.

narumon
Arthur és a villangók 1 kifejezetten jó volt a kettõt nem láttam, de az egyre azt mondani, hogy a legrosszabb... hááááát...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Én mondjuk gugli nélkül is tudom, hogy kicsoda Gabriel García Márquez, de az átlagolvasónak fingja sincs róla, az tuti. Sajnos kurvul a társadalom, esik az oktatási színvonal - mit várunk hát?
RaveAir
Még jöhet az "odab.szós január" is. :)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

"és persze az 2010 egyik legvártabb filmjével, a Tamara Drewe-val, ami, mint azt a mellékelt példa is mutatja, 2011-re csúszott."
-- hát az meg mi a szösz??? soha életemben nem hallottam róla, nyilván pont annyira vártam rá...

senkinemertemmit.blog.hu

IMYke2.0.0.0
Tron-t úgyis elbaxxák.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
ááá, szerintem minden év kezdetekor resetelni kell a jelzõket, így a január jó lesz langyosnak is, majd szokás szerint fokozódik a helyzet. pl:

"Langyi mozis január fenyeget"

decemberre meg már jöhet: "Decemberben eljön a mozizás apokalipszise"

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Én csak a Tron-t és a RED-et várom, azokat mindenképpen megnézem moziban. A többi közül max 1-2 (fõleg az animációs) szigorúan csak alternatív (ingyenes) módon. :)
Atomreaktor
:)))

Szolnokboy1
I love Szekeres Viktor feliratú bögre nincs?

Nálam a Tron a várós, a többi nem.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

A "borzadályosandurva", esetleg a "bitangpusztulatosanütõs" jelzõ még felhasználható... Viktorka, Viktorka...

immovable
Egyik sem érdekel.
Azt meddig tartott volna, hogy a képek alá ki legyen írva, hogy melyik filmbõl való?
Vagy ez valami újabb játék?
"Melyik filmbõl való a kép

A helyes megfejtõk közt sg.hu-s bögréket sorsolunk ki" :)

Hát ez tényleg nem olyan erõs felhozatal. Mondjuk a Tangled-öt nagyon várom. Red meg jó volt. Üvegtigris 3-ra leszek még kíváncsi meg a Little Fockers-re.

Legérdemtelenebbül? Annyira azért nem voltak szörnyûek. Adam Sandler kiégett, unalmas próbálkozásai talán még érdemtelenebbül sikeresek.
Broafka
legyen akkor vérfagyasztó január

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Volt: "Kíméletlen mozis hónap lesz a szeptember (2010. augusztus 29.)" :))

Lenne egy cím ötletem a januári hónaphoz. "kíméletlen lesz a január" Ha már volt hasonló, akkor boccs. :D
jaspercry
Rettentõ ez a cím!

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Sõt, Brutálisan Kegyetlenül elborzadtam!
Utódomra ütök még esetleg belefér, de a többi szvsz kukás.

Na, rettentõ mozis decemberem sem volt még!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

TRON mindenekelött!!!