Szexuális zaklatás Resident Evil 5 közben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húúú 12 évese RE5 és akkor mivan, kevesebb voltam amikor láttam a PJ féle hullajót és sokkal idõsebb nem lehettem amikor már dungeon keepereztem és hát úgy néz ki, hogy nem lettem defektesebb mint bárki más

gyerekek sokkal jobban feltudják dolgozni ezeket a dolgokat mint gondolnánk, nem a zaklatásra gondolok

koschwarz
ez olyan blikk szintû és hihetõségû cikknek tûnik nekem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Julius Caesar
Amúgy, 12 éves kislányt PS3-on engedni online játszani resident evil 5-tel.... Mindegy, biztos bennem van a hiba.

Mellesleg a fickó európai. Ergo nem lesz belõle nagy ügy.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Zaklatót lecsukni szexuális zaklatásért, apát megbüntetni gondatlanságból elkövetett zaklatni hagyásért, és idiotizmusért.
ffxi
Már az is morbid, hogy 12 éves lány és a RE5 egy mondatban szerepel 😄

Fákjúal!

JackSparrow88
Á ez semmi az én unokaöcsém meg rajong a horrorfilmekért és már jó párat látott is elejétõl a végéig holott csak jelenleg 11 éves XD

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Megérdemli az a szülõ aki engedi játszani REvel a 12 éves gyerekét és fõleg online.
Gyorsan ránéztem wikipedián:
Resident Evil 5 Kanadában M, azaz 17+ besorolású...
Rage47
na ezt sem tudtam😄

amúgy hogy jön ide a RE5?
Tinman
A durva az, hogy 14 éves lányok között már cikinek tartják azt, amelyiküknek még nem volt orál...<#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kensin
12 éves kislány + Resident Evil 5 <#ejnye1>

Nemtom elképzelni mi lesz belõle ha felnõ
Mert a 13 éves csemetével (de legyen 17) akkor lehet ilyet mûvelni? Ejnye!
Nem semmi, bár az nekem még mindig nem tiszta, hogy a felelõsségteljes apuka miért hagyja, hogy a 12 éves csemetéje egy 12 év fölötti korhatárral ellátott játékkal játszon...