16
-
#16 Na ezt én sem értem... -
#15 Miért van az, ha egy PC-s hozzászól egy konzolos hírhez, akkor azok egyből elkezdenek hisztizni meg anyázni és kötekedni? Mintha ti lennétek az evolúció csúcsa te jó ég.... -
neoG #14 Csodálkozol? Lopta... -
BlagaSG #13 "De hát miért is értenéd?"
Miért ne érteném? Ennyire hülyének tűnök 2 komment alapján?
A verseny keretein belül keresik Budapest legjobb konzolos játékosait és ha sikeres lesz, akkor kiterjesztik más városokra is a versenyt. Nekem ez jött le a cikkből, de homályosíts fel ha esetleg más, az én agyam számára felfoghatatlan dolgokról lenne szó... -
vg #12 Nem erről van szó, inkább arról, hogy nem érted mi lényege van ezeknek a dolgoknak. De hát, miért is értenéd? -
BlagaSG #11 Tudtam, hogy valakinek (feltételezem egy konzol tulajnak) ez nem fog tetszeni és bele fog kötni... -
vg #10 Tudtam, hogy lesz egy ilyen PC-s hsz is... -
BlagaSG #9 Jó ez a kezdeményezés, csak kár hogy nem PC-s... Talán ha ez a konzolos versengés sikeres lesz, akkor megcélozzák a PC tulajokat is. -
#8 Közepe, lol... -
#7 attol fugg, Csepel nyugati, vagy keleti resze ^^ -
#6 Én csepeli vagyok akkor én most kimaradok mindkét oldalról? -
WilliamMcKinley #5 Ez jóóó :D -
bigjoe #4 Én is rasszizmust kiáltok!!!!!!! ;o)))
Sajnos a worms nem szerepel a játékok között, pedig jól elkapnám a nagy arcú sznob budai............ ;o( -
TomecK #3 Budai szép rendes kislány vs. mocskos füstös pesti ? Énsem értem, de egynek jó. :) -
#2 raadasul a ciganynak headsete is van :( -
Kasya #1 Nem értem ezt a "színmegkülönböztetést" a képen :D