DAPlayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És amit szeretek KMPlayerben az a konfigurálhatóság a felületen keresztül. 😊 Mai napig egyetlen bajom vele az, ahogy méretezi a feliratokat, de meg lehet vele békélni (PotPlayerben már értelmesebb). 😊
Zenére én meg foobar-t. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ugyanazt használom streamelésre is, online TV/rádióhallgatásra is... ha tud mindent, minek használjak külön szoftvert?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem tökéletes zenére is a potplayer. Sokáig winampot használtam, de már feleslegesnek érzem.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
- butának végképp nem buta, bõven benne van a 3 legokosabb között
- streamelésben meg verhetetlen.
plusz a VLC tud stream szerverként dolgozni, és abban nagyon jó.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
passatgt: miért lenne ez trendiség kérdése? Az utcán nem járok kmplayeres/potplayeres pulcsiban. Egyszerûen ezek a legjobban használható, legsokoldalúbb lejátszók, ennyi.
Amúgy én alapvetõen azért álltam át potplayerre, mert van belõle 64 bites verzió, ezt leszámítva a kettõ kábé teljesen ugyan azt tudja.
De ha mégis trendi, akkor:
zenelejátszónak megintcsak nem túl hatékony, az pedig, hogy a design nekem nem jön be, az az én bajom (egyébként vlc+külön zenelejátszóról váltottam KMPlayerre, egy idõben vastagon az volt a legjobb, legsokoldalúbb), egy külön kitérõvel az akkor nagyon feljövõ, végre GUI-s akkor még magyar fejlesztés MPlayerre.
az MPC(-HC)-nek meg a playlist kezelése gyakorlatilag nulla, plusz az nem codec-független, így sokkal több memóriát eszik, és telepíteni kell hozzá minimum egy ffmpeg-et.
nálam ez nem menõség-trendiség kérdése, folyamatosan nézelõdök, de a leghatékonyabb és legkényelmesebb számomra jelenleg a kmplayer.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(\__/) ( X.x) ( } . { )
További részletek a kmplayer topikban. 😊
zárható. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- a procihasználata ugyanannál a videónál kb. 20-30%-al több, mint a KMPlayer-é, így a sima 720p-s mkv-t nálam már nem bírja akadás nélkül lejátszani (a betöltés és indítás is lassú volt)
- nem konfigurálható a billentyûzet és egérkezelés, szegényes beállítási lehetõségek
- nem lehet egész mappát rádobni, hogy abból betöltse a fájlokat (csak konkrét filet) - ebbõl adódóan zenelejátszónak használhatatlan.
- elég butácska feliratkezelés, ha nem pontos a filenév, nem veszi be, rádobni se lehet
- állandóan megjelenõ, kikapcsolhatatlan felsõ 3 gombocska, amelyek villognak a video felett
- lejátszólista kezelés kritikán aluli.
végeredményben uninstall.
A programot kifejezetten úgy optimalizálták, hogy a lehetõ legkisebb legyen az erõforrásigénye, próbáink során elég fürgén töltötte be, és játszotta le a HD-felbontású filmeket is, kezelõfelülete pedig tetszetõs, így mindenkinek ajánljuk kipróbálását.
http://letoltendo.postr.hu/