Hosszú szünettel próbálják kinyírni a The Event-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ami tetszik, azt pár kivételt (House, Castle, Clone Wars, Fringe, 2 and a 1/2 Men) leszámítva mindig törlik "
tényleg nem akarlak sokkolni, de ezeket is "törölni" fogják.
tényleg nem akarlak sokkolni, de ezeket is "törölni" fogják.
A Lost 3 évad után halott ügy volt. Egyre több fillerrel. Aztán a negyedik végén bejelentették, hogy még kettõ és vége. És sajnálatos módon egy csomó maszlaggal még az írók sem boldogultak, így a végén megkaptuk a választ: csak azért, mert, és különbenis Lock hazudik. Ha választhatok a 6 évig húzott semmi és az 1 évad után sután végzõdõ között, akkor az utóbbit választanám. Soha egy sorozat után sem éreztem azt, hogy elfecséreltem sok órát az életembõl, csupán a Lost végén. Ami tetszik, azt pár kivételt (House, Castle, Clone Wars, Fringe, 2 and a 1/2 Men) leszámítva mindig törlik (Firefly, Defying Gravity, FlashForward, Lone Gunmen, Sliders, Enterprise...hirtelen ennyi jut az eszembe)...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ja, és a legfontosabb. hadd csinálják a sorozatokat, úgyis túl sok van. még, ha valami nem is érdekel, a közönség attól rácuppanhat. majd õk nézik. a többieknek marad bõven.
"Tudom winnie, a Lost szent és sérthetetlen, szörnyû kommentáradatod lesújt bárkire,"
ez, látod, egy tipikus frusztráltsággal, sértettséggel teli gondolkodást jelez, ami kisebbrendeûséggel és paranoiával társul. pont nekem mondod ezt, aki elkaszáltam a lostot? ne röhögtess már. (eleve hogy jön ide a lost? annyira kellemzõ, hogy pár ember mindig felhozza a lost példáját, amikor köze sincs az egészhez a sorozatnak. tessék tovább lépni. nekem sikerült anno. egyszer leírtam, hogy mi a helyzet és kész. mások meg folyton rágják a gumicsontot, ezen rugóznak. persze egészségükre, de így az értelmes kommentlehetõségek elvésznek.)
ld. ha nem írod le az 1. mondatot, megemeltem volna a kommented elõtt a kalapomat.
"Nem akartam egyébként bántani a Lostot (azé' nem volt az olyan rossz)"
én meg nem akarom dicsérni. elhiheted, hogy bármilyen sorozatot írsz, ugyanezt reagálom. annyi, de komolyan annyi a jó sorozat, hogy ami régi, nézett sorozat 3-4 rossz részt hoz, azt el kell kaszálni és választani helyette egy jobbat. baromi nagy luxus olyasmit nézni, ami nem jó. (ha már lost. én is megtettem. és eskü, hogy a szívem szakad meg, amikor azt olvasom egy sorozatról, a leggyakrabban mostanság az sgu-ról és a himym-rõl, hogy már 10-20-30 rész óta mennyire rossz. 10-20-30?? miért nézik akkor az emberek)
szóval a fentieket akartam kifejezni.
"Csodálkoznak, hogy elpártolnak a nézõk?"
sajnos közel sem ilyen egyszerû a dolog, nem a tempó a kulcs az efféle sorozatoknál. a nézõk nagyon szívesen találgatnak, szívesen vannak félhomályban. a mostani sorozatok és a lost is a 2. évadtól kezdve ott követték el a hibát, hogy folyton választ válaszra halmoztak, amik pedig olykor frusztráltságot szültek, hiszen a válaszok között akadtak baromságok is, amiket a nézõ nem tudott lenyelni.
a kulcs egyszerû: a minõség. hogy jó vagy rossz valami. általában.
"A Lost esetében a fõ történeti szál mellett a filler események is érdekesek voltak köszönhetõen a kidolgozott karaktereknek, ezért tudtam egyedül végignézni"
nem hiszem, hogy én nyitom fel a szemedet, de a lost fõ történeti szálja a karakterek visszaemlékezései voltak. az, ahogy kibontakozott az útjuk a katasztrófáig. töltelékjelleggel (a filler mást jelent a sorozatos szlengben, nem érdemes használni, de lehet😊 persze szigetes események is voltak (locke vadászni megy, hurley golfozik, találnak egy zsinórt, tutajt építenek), erõsítették a mellékszálat, de az csak a végére vált fõszállá. (nyilván ahol történtek a dolgok, még ha az a múltban vagy a jövõben is volt, az volt a fontos. a szigetes dolgok remek csalit jelentettek azoknak, akik komolyan hitték, hogy olyan kérdésre kapnak valami nem random választ, hogy mi az a fekete füst vagy stb.)
"Csinálnának inkább max 15 vagy kevesebb epizódot, de legyen kerek a sztori."
ezt írtam alattad.
ez, látod, egy tipikus frusztráltsággal, sértettséggel teli gondolkodást jelez, ami kisebbrendeûséggel és paranoiával társul. pont nekem mondod ezt, aki elkaszáltam a lostot? ne röhögtess már. (eleve hogy jön ide a lost? annyira kellemzõ, hogy pár ember mindig felhozza a lost példáját, amikor köze sincs az egészhez a sorozatnak. tessék tovább lépni. nekem sikerült anno. egyszer leírtam, hogy mi a helyzet és kész. mások meg folyton rágják a gumicsontot, ezen rugóznak. persze egészségükre, de így az értelmes kommentlehetõségek elvésznek.)
ld. ha nem írod le az 1. mondatot, megemeltem volna a kommented elõtt a kalapomat.
"Nem akartam egyébként bántani a Lostot (azé' nem volt az olyan rossz)"
én meg nem akarom dicsérni. elhiheted, hogy bármilyen sorozatot írsz, ugyanezt reagálom. annyi, de komolyan annyi a jó sorozat, hogy ami régi, nézett sorozat 3-4 rossz részt hoz, azt el kell kaszálni és választani helyette egy jobbat. baromi nagy luxus olyasmit nézni, ami nem jó. (ha már lost. én is megtettem. és eskü, hogy a szívem szakad meg, amikor azt olvasom egy sorozatról, a leggyakrabban mostanság az sgu-ról és a himym-rõl, hogy már 10-20-30 rész óta mennyire rossz. 10-20-30?? miért nézik akkor az emberek)
szóval a fentieket akartam kifejezni.
"Csodálkoznak, hogy elpártolnak a nézõk?"
sajnos közel sem ilyen egyszerû a dolog, nem a tempó a kulcs az efféle sorozatoknál. a nézõk nagyon szívesen találgatnak, szívesen vannak félhomályban. a mostani sorozatok és a lost is a 2. évadtól kezdve ott követték el a hibát, hogy folyton választ válaszra halmoztak, amik pedig olykor frusztráltságot szültek, hiszen a válaszok között akadtak baromságok is, amiket a nézõ nem tudott lenyelni.
a kulcs egyszerû: a minõség. hogy jó vagy rossz valami. általában.
"A Lost esetében a fõ történeti szál mellett a filler események is érdekesek voltak köszönhetõen a kidolgozott karaktereknek, ezért tudtam egyedül végignézni"
nem hiszem, hogy én nyitom fel a szemedet, de a lost fõ történeti szálja a karakterek visszaemlékezései voltak. az, ahogy kibontakozott az útjuk a katasztrófáig. töltelékjelleggel (a filler mást jelent a sorozatos szlengben, nem érdemes használni, de lehet😊 persze szigetes események is voltak (locke vadászni megy, hurley golfozik, találnak egy zsinórt, tutajt építenek), erõsítették a mellékszálat, de az csak a végére vált fõszállá. (nyilván ahol történtek a dolgok, még ha az a múltban vagy a jövõben is volt, az volt a fontos. a szigetes dolgok remek csalit jelentettek azoknak, akik komolyan hitték, hogy olyan kérdésre kapnak valami nem random választ, hogy mi az a fekete füst vagy stb.)
"Csinálnának inkább max 15 vagy kevesebb epizódot, de legyen kerek a sztori."
ezt írtam alattad.
Tudom winnie, a Lost szent és sérthetetlen, szörnyû kommentáradatod lesújt bárkire, aki mer egy rossz szót is szólni róla. Nem akartam egyébként bántani a Lostot (azé' nem volt az olyan rossz) és biztos hülyén is fejeztem ki magam, arra céloztam, hogy a legérdekesebb megfejtéseket iszonyat csiga tempóban adagolják, rengeteg filler dologgal hígítva. Csodálkoznak, hogy elpártolnak a nézõk? A Lost esetében a fõ történeti szál mellett a filler események is érdekesek voltak köszönhetõen a kidolgozott karaktereknek, ezért tudtam egyedül végignézni, viszont nem szeretnék még egy ilyet, és szerintem nem is tudnák megismételni ezt még 1x - erre írtam azt, amit (tökéletesen példázzák a hasonló felfogásban készült sorozatok, mint például a címszereplõ Event is). Csinálnának inkább max 15 vagy kevesebb epizódot, de legyen kerek a sztori. Fõleg, ha úgyis leveszik a mûsorról ennyi idõ alatt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Az a baj, hogy az ilyen sorozatok már-már rétegmûsorok, és kevesen nézik. Az átlagembernek egy nem jön be. De szar, hogy nem vagyok átlagember..."
kiábrándítalak. valószínûleg átlagember vagy. a legtöbben azok vagyunk.
mint írtam, a nézõket igenis érdeklik az ilyen sorozatok, csak ugye amelyek gyengék a többség szerint, azok kíméletlenül elvéreznek. (azt már lehet mondani, hogy nem vagy többség, mert egyénként tényleg kisebbség vagy😊
"Anno a TV2-n csak a 2. évad feléig láttam, most végre megnézem mind a 4 évadot. Hála Istennek, hagyták kifutni magát, nem úgy, mint ezt az Eventet..."
remek a példa. (annyira nem hagyták kifutni, mert ugyanúgy lelõtték, de) az miért érdekelte az embereket? eleve csak minisorozat lett volna 6 résszel, de akkora volt a siker, hogy folytatták. pedig nem tervezték.
lehet, hogy ez utóbbi lenne a jövõ? megírni egy minisorozatot és, ha siker (ami 2-3 rész után látszik), akkor folytatni. egyébként meg hagyni magában, mert úgyis kerek.
kiábrándítalak. valószínûleg átlagember vagy. a legtöbben azok vagyunk.
mint írtam, a nézõket igenis érdeklik az ilyen sorozatok, csak ugye amelyek gyengék a többség szerint, azok kíméletlenül elvéreznek. (azt már lehet mondani, hogy nem vagy többség, mert egyénként tényleg kisebbség vagy😊
"Anno a TV2-n csak a 2. évad feléig láttam, most végre megnézem mind a 4 évadot. Hála Istennek, hagyták kifutni magát, nem úgy, mint ezt az Eventet..."
remek a példa. (annyira nem hagyták kifutni, mert ugyanúgy lelõtték, de) az miért érdekelte az embereket? eleve csak minisorozat lett volna 6 résszel, de akkora volt a siker, hogy folytatták. pedig nem tervezték.
lehet, hogy ez utóbbi lenne a jövõ? megírni egy minisorozatot és, ha siker (ami 2-3 rész után látszik), akkor folytatni. egyébként meg hagyni magában, mert úgyis kerek.
"A drága sorozatgyártók észrevehetnék már magukat, hogy rohadtul elég volt egy Lost is a világnak."
a drága kommentelõ észrevehetnék már magát, hogy rohadtul nem volt elég egy Lost a világnak. ezt remekül mutatja az is, hogy a legtöbb hasonló sorozat iránt eleinte mindig hatalmas volt az érdeklõdés. csak amelyik gyenge volt, az megbukott.
addig jó a sorozatnézõknek, amíg próbálkoznak ilyenekkel a készítõk. némelyikbõl egy csonka évad jobb, mint a legtöbb tipikus sorozat 3-4 évadja.
"hogy kinyitottak egy ajtót..."
hát, igen. szerintem most röhögjünk együtt azon a zombin, aki képes volt megnézni 20-23 részt egy sorozatból, hogy nem történt benne semmi😊 vagy, ha nem is nézte meg, akkor azért röhögjünk, mert fogalma sincs a témáról és mégis jól megmondta😊
a drága kommentelõ észrevehetnék már magát, hogy rohadtul nem volt elég egy Lost a világnak. ezt remekül mutatja az is, hogy a legtöbb hasonló sorozat iránt eleinte mindig hatalmas volt az érdeklõdés. csak amelyik gyenge volt, az megbukott.
addig jó a sorozatnézõknek, amíg próbálkoznak ilyenekkel a készítõk. némelyikbõl egy csonka évad jobb, mint a legtöbb tipikus sorozat 3-4 évadja.
"hogy kinyitottak egy ajtót..."
hát, igen. szerintem most röhögjünk együtt azon a zombin, aki képes volt megnézni 20-23 részt egy sorozatból, hogy nem történt benne semmi😊 vagy, ha nem is nézte meg, akkor azért röhögjünk, mert fogalma sincs a témáról és mégis jól megmondta😊
A drága sorozatgyártók észrevehetnék már magukat, hogy rohadtul elég volt egy Lost is a világnak. Még egyszer nem fognak tudni eladni egy - legyen az akármilyen érdekes, zseniális - sztorit, ami egy évad után annyit haladt elõre, hogy kinyitottak egy ajtót...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az a baj, hogy az ilyen sorozatok már-már rétegmûsorok, és kevesen nézik. Az átlagembernek egy nem jön be. De szar, hogy nem vagyok átlagember... <#rolleyes>#rolleyes>
Én bírom ezt a sorozatot. És mivel szeretem a sci-fi jellegû sorozatokat, most elõvettem a 4400-at. Anno a TV2-n csak a 2. évad feléig láttam, most végre megnézem mind a 4 évadot. Hála Istennek, hagyták kifutni magát, nem úgy, mint ezt az Eventet...
Én bírom ezt a sorozatot. És mivel szeretem a sci-fi jellegû sorozatokat, most elõvettem a 4400-at. Anno a TV2-n csak a 2. évad feléig láttam, most végre megnézem mind a 4 évadot. Hála Istennek, hagyták kifutni magát, nem úgy, mint ezt az Eventet...
Nothing to say
Azért itt még vissza van kb 10 rész, van idõ megírni a sztorit.
Tisztára mint a FlashForward. Végre kezdett beindulni, erre lelõtték. És tök suta lett a befejezés. De ha kapott volna, (akár csak 1) plusz évadot, normálisan megcsinálhatták volna.
Ha lezárnák, azzal csak a saját sírjukat ásnák meg meg. Nekik úgy kell befejezniük, hogy az NBC is folytatni akarja. Meg nem hiszem, hogy a nézõk jól járnának akkor, ha egy több évadra tervezett sorozat (még, ha ilyen ócska is) az 1. évad végén kapna egy elõre nem tervezett, teljesen véletlenszerû, akkor kitalált befejezést.
Ha már úgy néz ki, hogy elkaszálják a sorozatot, remélem, hogy méltón lezárják az utolsó részekkel. Utálnám, ha úgy lenne vége, hogy nyitott kérdések maradnak.
Akkor jól láttam, hogy Summer Glau is szerepelni fog benne! Ez instant nézõs 😄
nincs, nem is lesz...
Jó lesz ez a Cape is!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ja, csak valamiért a többi sorozat nem fog szünetelni ennyit. Már tavaly is az ilyen hosszú szünetek miatt mondták, hogy megbukot a Flash Forward meg a V.
Én szeretem, szerintem jó kis sorozat!
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Nem értem, hogy miért akarnák ezzel kinyírni a sorozatot. Mindjárt itt a december, a többi sorozat is lassan elmegy "pihenni." Most akkor azokat is kinyírják, csak mert esett a nézettség?
A sorozatoknál általában ezt hívják téli szünetnek