Ilyen lesz a Bungie új játéka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Halo 1 és Halo Reach ugyan az ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Halo Wars és Halo 3 ugyan az? <#guluszem1>#guluszem1>
16 vagyok Halo fan :D Problem? :D nemhiszem hogy az átlagosan 40 ezer játékos közül mind 12-14 fail.
de erre a Bungie játékra kiváncsi leszek lehet hogy lesz egy számomra is értékelhetõ Cod? :O vagy hasonló?
Halo Wars és Halo 3 ugyan az? <#guluszem1>#guluszem1>
16 vagyok Halo fan :D Problem? :D nemhiszem hogy az átlagosan 40 ezer játékos közül mind 12-14 fail.
de erre a Bungie játékra kiváncsi leszek lehet hogy lesz egy számomra is értékelhetõ Cod? :O vagy hasonló?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Milyen lesz?Az eddigiek alapján mûanyagkatonák lövöldöznek rózsaszín lézerrel ûrkacsákra.Ja és subhd.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ha a Bungie felfedezi végre a CoD irányítás "rejtelmeit"
ill.
rájön, hogy az FPS karakternek guggolni és feküdnie is tudnia kell
akár jó játék is lehet belõle
egyszer
ill.
rájön, hogy az FPS karakternek guggolni és feküdnie is tudnia kell
akár jó játék is lehet belõle
egyszer
Just do it :)
bungie 1 középszar fejlesztõ
befaszmákolták hogy a 13 éves amcsi hülyegyerkek rácuppantak a halora, és kiadtak belõle 5 tökugyanolyan részt és máris az évtized legsikeresebb fejlesztõi lettek :DDD
a köv játékukat is csak a nevük meg az activision reklámra költött pénze fogja eladni, jó játékot, PC-n most megjósolom hogy nagyobbat fog bukni mint a medal of honor.
befaszmákolták hogy a 13 éves amcsi hülyegyerkek rácuppantak a halora, és kiadtak belõle 5 tökugyanolyan részt és máris az évtized legsikeresebb fejlesztõi lettek :DDD
a köv játékukat is csak a nevük meg az activision reklámra költött pénze fogja eladni, jó játékot, PC-n most megjósolom hogy nagyobbat fog bukni mint a medal of honor.
Ügyes (ön)reklám, további részletekért kattints ide.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az eddigi játékaikból kiindulva bugyuta biztos lesz :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Bungie új játékon dolgozik, de vajon tényleg ez lesz az? Ti mit gondoltok róla?
Kiszivárgott pár kép a Bungie új játékáról?
Kiszivárgott pár kép a Bungie új játékáról?
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/