Ilyen lesz a Bungie új játéka?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20 éves a Bungie

55 perces videó a stúdióról, van benne szó az új játékról is!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Renjike
Halo 1 és Halo Reach ugyan az ? <#fejvakaras>
Halo Wars és Halo 3 ugyan az? <#guluszem1>
16 vagyok Halo fan :D Problem? :D nemhiszem hogy az átlagosan 40 ezer játékos közül mind 12-14 fail.

de erre a Bungie játékra kiváncsi leszek lehet hogy lesz egy számomra is értékelhetõ Cod? :O vagy hasonló?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
Igen, hogy szemét nehéz volt XD

PSN ID.: Beegabor

shaddam
Milyen lesz?Az eddigiek alapján mûanyagkatonák lövöldöznek rózsaszín lézerrel ûrkacsákra.Ja és subhd.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
"bungie 1 középszar fejlesztõ"

Myth: The Fallen Lords mond valamit?

Muttley
ha a Bungie felfedezi végre a CoD irányítás "rejtelmeit"
ill.
rájön, hogy az FPS karakternek guggolni és feküdnie is tudnia kell
akár jó játék is lehet belõle
egyszer

Just do it :)

theone91
Ügyes? Pff.

lolSL
bungie 1 középszar fejlesztõ
befaszmákolták hogy a 13 éves amcsi hülyegyerkek rácuppantak a halora, és kiadtak belõle 5 tökugyanolyan részt és máris az évtized legsikeresebb fejlesztõi lettek :DDD
a köv játékukat is csak a nevük meg az activision reklámra költött pénze fogja eladni, jó játékot, PC-n most megjósolom hogy nagyobbat fog bukni mint a medal of honor.

tölts fel képet magadról ide!

Ügyes (ön)reklám, további részletekért kattints ide.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

az eddigi játékaikból kiindulva bugyuta biztos lesz :D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A Bungie új játékon dolgozik, de vajon tényleg ez lesz az? Ti mit gondoltok róla?

Kiszivárgott pár kép a Bungie új játékáról?

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/