Meghalt A Birodalom visszavág rendezője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Nemrég vettem meg az origi trilógiát DVD-n. Az elsõ (IV) rész ma már iszonyatosan retro. A BV viszont újra elvarázsolt.

Nekem az új részek semmilyen szinten nem jönnek be.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

most néztem újra vagy 15 év után a sw filmeket, s még mindig a birodalom visszavág a legjobb. messze.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sötét ez a hét... elõször Nielsen, majd Kershner... :(

WiiHun administrator

Nyugodjék békében!

Szerintem az õ érdeme is, hogy a SW az elsõ rész után (IV. epizód) nem tûnt el a süllyesztõben, mint egy naív gyerekmese. A Jedi visszatér pedig végképp "megerõsítette" a legenda pozícióját. Kár, hogy az új trilógiánál nem ismétlõdött meg teljes mértékben ugyanez a hatás, de számomra az I. epizód után a II. rész is felemelõ volt, nem is beszélve a III.ról.

Tovább méltetva a "munkásságát", hasonlót tett a Robotzsaruval is, a 2. rész talán még jobban túltett az elsõ részen. A 3. rész viszont tényleg nagy kár...

Szerintem ezért is nagyszerû rendezõ lehetett, hogy neki két nagyobb film esetében sikerült az, ami nagyon nehéz a filmek világában: úgy folytatni egy sorozatot, hogy az méltó legyen az elõzményekhez.
R.I.P.
Nekem mind a 3 nagy filmje (SW, Robocop2 és JB) nagyon bejött. Kár, hogy nem volt termékenyebb az ilyen nagy filmek terén.
R.I.P.

nem tom, nekem bejött a Robo második része, majdnem jobban mint az elsõ. sõt nemzetközi szinten is jó visszhangja volt forgatókönyvileg, s sikeresebb is lett mint az elsõ rész... a 3, nna az elbaltázott volt valóban...

NEXUS6
R.I.P.
Kár, hogy több SW filmet nem csinált.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

RIP!
Az egyik legjobb SW filmet csinálta meg.(ha nem a legeslegjobbat.)
Nyugodjék békében!

Szerintem tehetséges rendezõ volt, csak soha nem tudta igazán megmutatni. A Birodalmon kívül (ami ugye lényegében Lucas filmje) csak a Robotzsaru 2 és a nem hivatalos James Bond-mozi, a Soha ne mondd, hogy soha ismert tõle. Elõbbi nagyon gyenge film, fõleg az elbaltázott forgatókönyve miatt, utóbbi jó film, de az is csak halvány utánérzése a korábbi Bond-filmeknek.

Ezzel együtt remek filmes volt, sajnálom, hogy nem volt több nagy filmje.

Az Erõ legyen önnel, Mr. Kershner!