Meghalt Leslie Nielsen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zseniális figura volt!
Nyugodjék békében!
Nagyon fog hiányozni, életem meghatározó színésze volt és a humoromat is befolyásolta.
Nyugodjon Békében!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Viktor! Te meg tanulj meg írni az istenszerermére!!
A Police Squadot még fiatalon láttam a tv-ben, valóban egyik legjobb sorozat viccek terén...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nagy kár, mivel ezek voltak az igazi, vérbeli paródiák, amiken mindig jókat tudok röhögni, mivel örökéletû poénokkal vannak tele.
Most már a túlvilág lényeit hecceli az Öreg Drebin humorával...
Nyugodjon békében!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Imádtam a filmjeit, még a régieket is, amiben "komolyabb" karaktereket játszott. Pletykálták, hogy jövõre talán elkészül a Csupasz pisztoly 4, de akkor úgy látszik ebbõl már nem lesz semmi.
És még rímel is. 😊
Hattyú? Hol?
Mé, Jackie Chan halálánál kínai írásjeleket írnál?...
Ny.B. Leslie Nielsen
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szeretem a filmjeit. Drebin örök kedvenc marad
Nyugodjék békében!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw