Meghalt Leslie Nielsen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airplane! 😊

Zseniális figura volt!
Nyugodjék békében!
A csupasz pisztoly trilógiát semmi nem múlja felül! Sajnálom hogy manapság már nincsenek ilyen kiváló helyzetkomikumon alapuló vígjátékok 😞
Nagyon fog hiányozni, életem meghatározó színésze volt és a humoromat is befolyásolta.

Nyugodjon Békében!
TreDoR
Nyugodjék békében! <#sir>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Elment az egyik legjobb "rendõr". 😞

Viktor! Te meg tanulj meg írni az istenszerermére!!
Narxis
R.I.P <#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sajnálom, jókat lehetet nevetni a filmjein, nyugodjék békében...

A Police Squadot még fiatalon láttam a tv-ben, valóban egyik legjobb sorozat viccek terén...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

A Csupasz Pisztoly nagy, de a sorozat, amibõl lett a film, a Police Squad! sokkal jobb.
Nekem mindig is a Csupasz Pisztoly lesz az elsõszámú kedvenc tõle. Valahol olvastam tegnap egy cikket, amiben arról panaszkodott a szerzõ, hogy Nielsen halálával végleg befellegzett azon készítõi brigádnak, akik a CsP, Airplane, stb filmeket készítették (Nielsen, Zucker, stb).

Nagy kár, mivel ezek voltak az igazi, vérbeli paródiák, amiken mindig jókat tudok röhögni, mivel örökéletû poénokkal vannak tele.

Most már a túlvilág lényeit hecceli az Öreg Drebin humorával...
Tower Guard
Értjük, de itt a lényeg az, hogy sajnáljuk, hogy elhunyt, és élete során jól megnevetetett sok embert a színészi játékával, köztük engem is 😊
Nyugodjon békében!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Na jól van, ez most már így kifacsarás, hagyjuk. Persze, lehetett volna azt is mondani; de sok latintudó van itt (még ha ez olyan köztudott kifejezés is, bár gyaníthatóan a többség - nem csak itt, úgy általában - az angolról tud), a lényeg nem ez volt.
Aramir
Mibõl gondolod, hogy nem latin? <#beka2>

requiescat in pace

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Nyugodjék békében!
Imádtam a filmjeit, még a régieket is, amiben "komolyabb" karaktereket játszott. Pletykálták, hogy jövõre talán elkészül a Csupasz pisztoly 4, de akkor úgy látszik ebbõl már nem lesz semmi.
Nem is tudtam hogy már 84 éves, jól tartotta magát! Örülhetünk hogy ilyen sokáig volt köztünk. Köszönjük...
A temetõben még a magyar nyelv az elsõ, nem a balfaszkodó/trendis hánglis.
És még rímel is. 😊

Hattyú? Hol?

?
Mé, Jackie Chan halálánál kínai írásjeleket írnál?...
wildstorm
Kategóriája legjobbja volt. Hányszor láttam a filmjeit, megszámolni sem tudom. Nyugodjon békében.

Akkor legyen:
Ny.B. Leslie Nielsen
akkor gondolom a temetõkben is marhasok angol van ennyi erõvel, nem? <#duhos2>
De sok angol ember van itt, ezzel a ripezgetéssel...
Daell Drow
RIP
Most le is szedem a csupasz pisztolyt es megnezem tiszteletere.
ffxi
De kár.

Fákjúal!

R.I.P 😞 😞

jó arc volt!

NEXUS6
R.I.P.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

R.I.P
Szeretem a filmjeit. Drebin örök kedvenc marad
IMYke2.0.0.0
Úúúúúú, életem legnagyobb rekeszizom-tornáztató röhögéseit neki köszönhetem!
Nyugodjék békében!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

😞 Sajnálom, nekem a Dracula halott és élvezi volt tõle a kedvenc filmen RIP
😞 Shall rest in peace.

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw