29
-
Quent1n #29 Airplane! :)
Zseniális figura volt!
Nyugodjék békében! -
Nyulanna #28 A csupasz pisztoly trilógiát semmi nem múlja felül! Sajnálom hogy manapság már nincsenek ilyen kiváló helyzetkomikumon alapuló vígjátékok :(
Nagyon fog hiányozni, életem meghatározó színésze volt és a humoromat is befolyásolta.
Nyugodjon Békében! -
#27 Nyugodjék békében! -
boomsly #26 Elment az egyik legjobb "rendőr". :(
Viktor! Te meg tanulj meg írni az istenszerermére!!
-
#25 R.I.P -
pixx #24 Sajnálom, jókat lehetet nevetni a filmjein, nyugodjék békében...
A Police Squadot még fiatalon láttam a tv-ben, valóban egyik legjobb sorozat viccek terén... -
kalapos01 #23 A Csupasz Pisztoly nagy, de a sorozat, amiből lett a film, a Police Squad! sokkal jobb. -
Wittgen #22 Nekem mindig is a Csupasz Pisztoly lesz az elsőszámú kedvenc tőle. Valahol olvastam tegnap egy cikket, amiben arról panaszkodott a szerző, hogy Nielsen halálával végleg befellegzett azon készítői brigádnak, akik a CsP, Airplane, stb filmeket készítették (Nielsen, Zucker, stb).
Nagy kár, mivel ezek voltak az igazi, vérbeli paródiák, amiken mindig jókat tudok röhögni, mivel örökéletű poénokkal vannak tele.
Most már a túlvilág lényeit hecceli az Öreg Drebin humorával... -
#21 Értjük, de itt a lényeg az, hogy sajnáljuk, hogy elhunyt, és élete során jól megnevetetett sok embert a színészi játékával, köztük engem is :)
Nyugodjon békében! -
ZeemanX #20 Na jól van, ez most már így kifacsarás, hagyjuk. Persze, lehetett volna azt is mondani; de sok latintudó van itt (még ha ez olyan köztudott kifejezés is, bár gyaníthatóan a többség - nem csak itt, úgy általában - az angolról tud), a lényeg nem ez volt. -
#19 Miből gondolod, hogy nem latin? -
feamatar #18 requiescat in pace -
ALDO #17 Nyugodjék békében!
Imádtam a filmjeit, még a régieket is, amiben "komolyabb" karaktereket játszott. Pletykálták, hogy jövőre talán elkészül a Csupasz pisztoly 4, de akkor úgy látszik ebből már nem lesz semmi. -
endrev #16 Nem is tudtam hogy már 84 éves, jól tartotta magát! Örülhetünk hogy ilyen sokáig volt köztünk. Köszönjük... -
trogi #15 A temetőben még a magyar nyelv az első, nem a balfaszkodó/trendis hánglis.
És még rímel is. :) -
ZeemanX #14 ?
Mé, Jackie Chan halálánál kínai írásjeleket írnál?... -
#13 Kategóriája legjobbja volt. Hányszor láttam a filmjeit, megszámolni sem tudom. Nyugodjon békében. -
kgbela #12 Akkor legyen:
Ny.B. Leslie Nielsen -
pokolfiu #11 akkor gondolom a temetőkben is marhasok angol van ennyi erővel, nem? -
ZeemanX #10 De sok angol ember van itt, ezzel a ripezgetéssel... -
#9 RIP
Most le is szedem a csupasz pisztolyt es megnezem tiszteletere. -
#8 De kár. -
Anor #7 R.I.P :( :( -
Rotyoka #6 jó arc volt! -
#5 R.I.P. -
sandor8206 #4 R.I.P
Szeretem a filmjeit. Drebin örök kedvenc marad -
#3 Úúúúúú, életem legnagyobb rekeszizom-tornáztató röhögéseit neki köszönhetem!
Nyugodjék békében! -
cstommy #2 :( Sajnálom, nekem a Dracula halott és élvezi volt tőle a kedvenc filmen RIP -
Locutus51 #1 :( Shall rest in peace.