10
Titanic Extrém World” Szálloda és Élménypark
-
Szikorarobi #10 Elfelejtettem smily-t rakni... -
rumkola #9 te beteg vagy, vagy csak szopatod a népet? -
Szikorarobi #8 De ez mitől Titanic? Hasonlít rá?
Zavar a gondolat, hogyha nem veszek részvényeket ettől a ZRT!-től akkor lemaradok valamiről.
A térképükön miért Monor környéke van kijelőlve? Vagy az csak jól néz ki ott?
-
#7 ugyanúgy fog beborulni mint a névadója? :D egyik pillanatban még öröm és boldogság, utána meg mindenki kapálózik h mentse az életét:) -
Garfield #6 Zárható:
Klikk 1
Klikk 2 -
COOLancs #5 A képet látva valami baszott nagy átverés, sok sikert a hülyéknek akiket megkopasztanak vele... -
#4 Gyálon éled fel a Titanic
Nem lesz ebből semmi... -
#3 Titanic Befektetés Zrt.
Merész név. -
#2 most adjak egy százast hogy felhívhass érdekel-e? -
Szikorarobi #1 Sziasztok!
Ma kaptam E-mailt ettől a cégtől, (Titanic Invest Zrt.), hogy vásároljak részvényt tőlük.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket!
A Titanic Extreme World projekt 25 000 db részvényéből már csak 4772 db keresi új tulajdonosát!
Az Internettudakozó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft tulajdonosi köre létrehozta a Titanic Invest Zrt-t, egy világméretű Hotel és Élménypark megvalósítására.
www.titanicinvest.com weblapon megtalálható a projekt szinte teljes látványterve, mely Budapest és Gyál határában 100 ha területen, valósul meg.
Az www.internettudakozo.hu Kft ez úton, korlátozott számban, biztosít ügyfelei részére tulajdonszerzési lehetőséget a „Titanic Extrém World” szálloda és élménypark komplexumban,
egy vagy több 10.000.-Ft névértékű részvény értékesítésének formájában.
A tulajdonosi jog nem csak a kiemelkedően kedvező hozamot, de egy sor extra szolgáltatást is biztost, részvényeseink számára.
Tartozzon Ön is közénk, és legyen Ön is a „Titanic Extrém World” Szálloda és Élménypark tulajdonosa."
Szoval: Nem vagyok az ügyfelük, nem kértem semmiféle tájékoztattást, szarok rájuk és idegesítenek az ilyenek, hogy találnak meg?
Amúgy szerintem átverés.
Találtam pár bakit:
Figyeljük együtt e hatalmas vállalkozás beteljesülését!
Az ÁSZF 2. pontja király!
Bammeg