Miért kriksz-krakszos a játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az oldal a 10.2-es Driver oldalára irányít, ha a Radeon 1xxx Series-t választom ki.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Ez az oldal a fenti oldalra irányít, ha a Radeon 1xxx Series-t választom ki (nekem az van).
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"The trees move. Do you not see it?"
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
baszd ki a gépbõl majd add el az egészet és vegyél új gépet 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Voltam zárás előtt. _______________
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az a gondom hogy feltettem a Star Wars KotOR 2-t, és amint betöltõdik, minden tisztára ilyen szabálytalan alakzatokból áll, és alig lehet kivenni bármit is.
Itt egy kép róla:
http://kepfeltoltes.hu/view/101128/kotor_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A menünél a játékmenet sokkal rosszabb. Csak bonyolult alakzatokat látni. Pedig régebben másik videokarin ment rendesen probléma nélkül.
A konfigom:
Radeon X1650Pro AGP 256 MB
Driver ver: 10.2
Op rendszer: XP SP3
Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek!