Régi játékok mai oprendszeren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi dos-os játékokhoz meg használj dosbox-ot, scummvm-et, zdoom-ot.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
www.gog.com De sajnos nincs Rogue Spear.<#whatever>#whatever>
Volt ennek egy játéktermi "fullos" verziója is, de nem emléxem a nevére.
Just do it :)
Az alapgamet feltelepítettem Cdrõl, letöltöttem a 2.05 patch et, rendszergazdaként indítottam, betallóztam, jó feltelepítette, bezártam a cmd ablakot, bemásoltam a mappájába a dll fájlt, akkor kidobta hogy oké elfogadta OK ekkor bezárta a többi patch es ablakot, rámentem az exe re jobb klikk kompatibilitás Xp, majd elindítottam, nem megy, rendszergazdaként is próbáltam, és nem megy a game, pedig tudtommal mindent jól csináltam ahogy a leírásban van. <#sniffles>#sniffles>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
am ez a adminisztrátor mód ez mit jelent?
"Install the 2.05 patch as administrator and from a hard disk"
"rakd fel a patch-et adminisztrátor modba a winyorol és ne a cdrõl"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ez a win98 boot diskcsak ilyen kis játékokhoz jó?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
akkor legalább legyen tényleg kompatibilis...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"2) Install the 2.05 patch as administrator and from a hard disk (do not run the patch setup file from a cdrom).
(close the cmd.exe dos dialog at the end of the patch)
3) Install UO/BT or any other expansion or mod
4) Copy the included eax.dll that comes with this archive into your Rogue Spear Directory."
am mellesleg NEKI nem tudom hogy sikerült akkor. HD
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Egyébként megoldható, számtalan emulátor van meg kompatibilitási mód is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nálam is hasonló a helyzet, ugyanis nem akarok feltenni Xp t, mert nem támogatja a laptopom. Ezért keresek megoldást.
Nálam konkrétan Rainbow Six: Rogue Spearrõl lenne szó.
Feltelepítettem-nem megy,feltettem a 205 patch et-nem megy, feltettem a Vistafixet-nem megy, kompatibilitást hiába állítok bármire nem indul sehogy.