Már a kutyának sem kell The Rock, az akcióhős
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100x inkább Johnson akciófilmjei, mint pl. Jet Li vagy Statham frenetikus mozijai.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Rock bácsi új filmje megbukott. A Fogtündér meg nagy siker volt. Ezen nincs mit kitalálni. Gondolom (sajnos) ezután Rock is marad a komédiáknál meg cslaádi filmeknél.
Itt a cikkiro csinalja a feszt...
Egy baromsag mar a cim is...
Egy baromsag mar a cim is...
Ezt az egeszet amit leirt itt a tisztelt cikkiro tuti hogy kitalalta ugy ahogy van😄 nem kell tul misztifikalni nem lennenek akcio sztarok kicsit unalmasabb lenne a mozi..... akinek nem tetszik menjen a muvesz moziba.
Azon meglepõdtem, amikor láttam, hogy a star trek voyagerben is játszott, igaz csak egy mellékszerepet. 😛
Amúgy jó színész, kár lenne ha a kutyának se kellene.
Amúgy jó színész, kár lenne ha a kutyának se kellene.
Vin Diesel is volt Gorilla bácsi, Schwarzi is volt Oviapu. Rock-nak is kellett egy hasonló film.
Amúgy én bírom a csókát. Színési kvalitásai ugyanott vannak, mint a fenti 2 színésznek, de ettõl még jó filmje vannak.
Amúgy én bírom a csókát. Színési kvalitásai ugyanott vannak, mint a fenti 2 színésznek, de ettõl még jó filmje vannak.
fogtündér hehe de kutya ez a színész....