5
 • uniu
  #5
  "A távoktatás egyik célja a holokausztról elterjedt téveszmék és helytelen információk helyesbítése a világhálón - emelte ki Jacek Marciniak, a projekt vezetője."
  Akkor az ürgét hamarosa félre fogják állítani holotagadásért!
  Érdemes megnézni a nürnbergi perröl készített eredeti videót (youtub-on láttam még) melyben összesen 300e emberről van szó, akik nagy része tífuszban hunyt el a háború végén összeomló logisztika miatt. Kíváncsi vagyok, hogy a honlap beszél-e ilyen dolgokról, hogy: pénzt kaptak a munkáért, prostituáltakat biztosítottak a melósoknak a jobb morál miatt, reggeli torna volt a jobb kondi érdekében, + úszómedencéket használtak, stb stb.

  Aki azt hiszi, hogy egy vérjobbos portál tud csak erről írni az téved:

  Link: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=3&id=13536

  Ez már a moderált cikk az eredetiben, még benne volt, hogy mennyi lóvét kaptak a csajok a + munkáért és mennyi volt a rabok fizetése. Illetve, hogy ez nem is birodalmi márkát volt, hanem saját pénzneme a táboroknak, hogy ha valaki elszökik ne tudja azt felhasználni. Egészségügyi ellátást is kaptak és segítettek a gyereknevelésben.

  Nem csodálom, hogy kivették a pénzes rész, mert akkor felvetődne a kérdés: Miért is kell kárpótlást fizetni azoknak akik pénzt kaptak a munkáért ?

 • sanyicks
  #4
  Az emberiség szégyene.... már nem a holokószt, hanem a biznisz és a térítés amit csinálnak körülötte.
 • GutBesserWasser
  #3
  Hát pont erre kell, nem?

  De van egy jobb ötletem: adják nekem ezt az összeget, lenyúlok belőle magamnak 300 ezer eurót, a 6 millából valamennyit visszaosztok (még az sg.hu is kap), a maradék mondjuk 5 pedig bőven elég, hogy csináljak egy olyan valamit, ami győzködni fogja az embereket, hogy Hitler egy nagyon csúnya bácsi volt, Auschwitz egy nagyon rossz hely, szegény zsidók pedig nagyon szegények. Na?
 • sysqo
  #2
  "A távoktatás egyik célja a holokausztról elterjedt téveszmék és helytelen információk helyesbítése a világhálón"
  A legtöbb téveszmét pont ezekben a központokban találják ki és terjesztik. Gondolok itt az utólagosan "helyreállított" gázkamrákra, ami persze nagy kamu, a gondosan szerkesztett és manipulált fotókra, naplókra, hamis számokkal teli táblákra... a sort sokáig lehetne folytatni. Erre aztán kell a tanfolyam.
 • Petko
  #1
  OKJ-s?