16
  • bippo
    Irigység. Az elég nagy motiváció ilyen téren.
  • Mandela83
    Hát ha így nézzük ja, meggyőztél.

Csak nemértem mi lehet annyira irritáló pont a kispálban hogy valaki tűkön ülve várja esetleges megszűnését... Főleg akkor ha távol áll tőle ez a műfaj (ezt kipuhatolandó tettem fel kérdésem).
  • winnie
    jó, de mond valamit, ami szerinted is jó, vagy nem jó, de attól még nem jutsz előbbre, nem az lesz a hatása a válaszának, hogy a homlokodra csapsz, hogy "tényleg, az jó együttes és a kispál meg nem". az ilyen felelősségrevonós, ízlést firtató, "ha szerinted ez nem jó, akkor mi a jó?" kérdések általában hasztalanok.
  • Mandela83
    hogyhogy mi értelme? hát csak érdekelne a véleménye.
  • winnie
    Ezek elég gyengék.
  • Rotyoka
    Kolin, Intim Torna Illegál, Kistehén, Sumo, Soerii & Poolek soroljam még?
  • winnie
    mi értelme ilyet kérdezni?
  • bippo
    A 100%-os kihasználtság azt jelenti, igény lett volna rá nagyobb is.
    (bár én valahogy nem hallottam erről a vetítésről)

Bhalage: szerintem is kicsi a szám. A százalékok is azt mutatják, hogy aláterveztek.
  • m minnifield
    ha valami szar, nem hallgatom. ha nem hallgatom, nem érdekel, hogy létezik-e. így örömöt se tud okozni ha esetleg megszűnik. ergo tök logikátlan, ha valaki annak a nem létének örül ami nem érdekli.
  • Papesz
    Kívánom, hogy ennél nagyobb öröm soha ne érjen az életedben.
  • Mandela83
    Akkor mondanál egy másik Magyar bandát amit szerinted jó?
  • Komolytalan
    TV kulturális műsoraitól kezdve a csapból is ez a film folyt. Szóval nem a marketinggel volt itt a baj, egyszerűen ennyire volt igény. De a 82% országosan azt mutatja, hogy nagyjából ők is tisztában voltak ezzel, és azt kapták, amire számítottak (sőt a Bp-i 100% szerint még többet is).
  • Loverman
    mióta vártam hogy megszűnjön ez a szar banda :D
  • Mcsiv
    a számoknak én azt is betudom, hogy csapnivaló volt a marketingje. Illetve ez, hogy csak is 24.-én adják, szerintem elég kevéske. Ha 1 hétig lett volna vetítve, mindenki talált volna olyan időpontot, amikor el tudott volna menni. Persze ehhez az első feltételnek is teljesülnie kellett volna
  • Bhalage
    a szamot kevesnek tartom a rajongotaborkor kepest, de lehet azok is felnotek es mas erdekli oket mar..
  • Teppik Amon
    Megnéztem volna, de dolgoztam :( :( :(
    Nagyon remélem hogy kiadják dvd-n vagy torrenten vagy bárhogy, csak hozzá lehessen majd jutni.