4350-en látták szerdán a Kispálfilmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irigység. Az elég nagy motiváció ilyen téren.
Hát ha így nézzük ja, meggyõztél.
Csak nemértem mi lehet annyira irritáló pont a kispálban hogy valaki tûkön ülve várja esetleges megszûnését... Fõleg akkor ha távol áll tõle ez a mûfaj (ezt kipuhatolandó tettem fel kérdésem).
Csak nemértem mi lehet annyira irritáló pont a kispálban hogy valaki tûkön ülve várja esetleges megszûnését... Fõleg akkor ha távol áll tõle ez a mûfaj (ezt kipuhatolandó tettem fel kérdésem).
jó, de mond valamit, ami szerinted is jó, vagy nem jó, de attól még nem jutsz elõbbre, nem az lesz a hatása a válaszának, hogy a homlokodra csapsz, hogy "tényleg, az jó együttes és a kispál meg nem". az ilyen felelõsségrevonós, ízlést firtató, "ha szerinted ez nem jó, akkor mi a jó?" kérdések általában hasztalanok.
hogyhogy mi értelme? hát csak érdekelne a véleménye.
Ezek elég gyengék.
Kolin, Intim Torna Illegál, Kistehén, Sumo, Soerii & Poolek soroljam még?
mi értelme ilyet kérdezni?
A 100%-os kihasználtság azt jelenti, igény lett volna rá nagyobb is.
(bár én valahogy nem hallottam errõl a vetítésrõl)
Bhalage: szerintem is kicsi a szám. A százalékok is azt mutatják, hogy aláterveztek.
(bár én valahogy nem hallottam errõl a vetítésrõl)
Bhalage: szerintem is kicsi a szám. A százalékok is azt mutatják, hogy aláterveztek.
ha valami szar, nem hallgatom. ha nem hallgatom, nem érdekel, hogy létezik-e. így örömöt se tud okozni ha esetleg megszûnik. ergo tök logikátlan, ha valaki annak a nem létének örül ami nem érdekli.
Kívánom, hogy ennél nagyobb öröm soha ne érjen az életedben.
Papesz
Akkor mondanál egy másik Magyar bandát amit szerinted jó?
TV kulturális mûsoraitól kezdve a csapból is ez a film folyt. Szóval nem a marketinggel volt itt a baj, egyszerûen ennyire volt igény. De a 82% országosan azt mutatja, hogy nagyjából õk is tisztában voltak ezzel, és azt kapták, amire számítottak (sõt a Bp-i 100% szerint még többet is).
mióta vártam hogy megszûnjön ez a szar banda 😄
a számoknak én azt is betudom, hogy csapnivaló volt a marketingje. Illetve ez, hogy csak is 24.-én adják, szerintem elég kevéske. Ha 1 hétig lett volna vetítve, mindenki talált volna olyan idõpontot, amikor el tudott volna menni. Persze ehhez az elsõ feltételnek is teljesülnie kellett volna
a szamot kevesnek tartom a rajongotaborkor kepest, de lehet azok is felnotek es mas erdekli oket mar..
anti hero