Érdekes Mass Effect 2 statisztikák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pfuj, raasssssszista. <#vigyor5><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mindig is tudtam, hogy különlege vagyok.
Nekem az eredeti Shepard tetszett. 😊
Archangel... jah, hogy Garrus!

koschwarz
megdugtad a kék csajt? ha igen, akkor nem vagy rasszista <#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nekem mindegyik részben meghalt az aktuális nigger. most rasszista vagyok?

gondolom te magábafoglalod a mass effect2 rajongótábort, és ha már te nem õt vitted magaddal akkor már érdekes :ADS😄AS:SD tudod statisztika, átlagszámítás meg ilyenek, nem a te statisztikáidról alkották meg ezt....
Nõi Tech. (ha már órákat bámulom, nem egy hapsi tomporára vagyok kíváncsi 😄) Mindenki túlélte mind az 5 alkalommal, Tali+Archangel, késõbb Tali+Kasumi.
(kivétel az insane, mert az férfi soldierrel történt...)

me1+me2;

1 full paragon ffi soldier shep - csapat mindig ugy valtozik ahogy epp tetszik
2 full renegade noi infil shep - csapat mindig ugy valtozik amilyen kedvem volt epp

anti hero

ffxi
+1 nõ

Fákjúal!

2010. november 25. 07:30, Csütörtök - Ötvös Tibor mit vártál
Hasonlóan, fõleg insanity-n. Esetleg beváltottam Grunt-ot néha Mordin-ra, no meg persze eleve õk voltak a kedvenc karaktereim, bár insanity-n ez sokat nem nyomott a latba.

Egy kis javítás: 83 százalék NEM A saját arcát alkotta meg a játékban, hanem csinált EGY saját arcot. Magyarul custom Shepard-öt, nem a default-ot.
"- Archangel volt a legnépszerûbb csapattag, akit szinte mindenki magával vitt a küldetésekre"
Ahhoz képest, alig vittem magammal, helyette Grunt + Jack combo-val nyomtam. Baromira táp egy csapat voltam 😄

IMYke2.0.0.0
Én nõi Shepard-ot indítottam, már az elsõ résztõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.