13
  • IMYke2.0.0.0
    Pfuj, raasssssszista.
  • halaszlo
    Mindig is tudtam, hogy különlege vagyok.
    Nekem az eredeti Shepard tetszett. :)
  • dregnarr1 #11
    Archangel... jah, hogy Garrus!

• koschwarz
    megdugtad a kék csajt? ha igen, akkor nem vagy rasszista
  • M0RN1NGST4R
    nekem mindegyik részben meghalt az aktuális nigger. most rasszista vagyok?
  • szakemo
    gondolom te magábafoglalod a mass effect2 rajongótábort, és ha már te nem őt vitted magaddal akkor már érdekes :ADS:DAS:SD tudod statisztika, átlagszámítás meg ilyenek, nem a te statisztikáidról alkották meg ezt....
  • tcpip2
    Női Tech. (ha már órákat bámulom, nem egy hapsi tomporára vagyok kíváncsi :D) Mindenki túlélte mind az 5 alkalommal, Tali+Archangel, később Tali+Kasumi.
    (kivétel az insane, mert az férfi soldierrel történt...)
  • Bhalage
    me1+me2;

1 full paragon ffi soldier shep - csapat mindig ugy valtozik ahogy epp tetszik
    2 full renegade noi infil shep - csapat mindig ugy valtozik amilyen kedvem volt epp
  • ffxi
    +1 nő
  • Zolivok
    2010. november 25. 07:30, Csütörtök - Ötvös Tibor mit vártál
  • Kindred Blades
    Hasonlóan, főleg insanity-n. Esetleg beváltottam Grunt-ot néha Mordin-ra, no meg persze eleve ők voltak a kedvenc karaktereim, bár insanity-n ez sokat nem nyomott a latba.

Egy kis javítás: 83 százalék NEM A saját arcát alkotta meg a játékban, hanem csinált EGY saját arcot. Magyarul custom Shepard-öt, nem a default-ot.
  • Zaraki Kenpachi
    "- Archangel volt a legnépszerűbb csapattag, akit szinte mindenki magával vitt a küldetésekre"
    Ahhoz képest, alig vittem magammal, helyette Grunt + Jack combo-val nyomtam. Baromira táp egy csapat voltam :D

• IMYke2.0.0.0
    Én női Shepard-ot indítottam, már az első résztől.