13
-
#13 Pfuj, raasssssszista. -
halaszlo #12 Mindig is tudtam, hogy különlege vagyok.
Nekem az eredeti Shepard tetszett. :) -
dregnarr1 #11 Archangel... jah, hogy Garrus!
-
#10 megdugtad a kék csajt? ha igen, akkor nem vagy rasszista -
M0RN1NGST4R #9 nekem mindegyik részben meghalt az aktuális nigger. most rasszista vagyok? -
szakemo #8 gondolom te magábafoglalod a mass effect2 rajongótábort, és ha már te nem őt vitted magaddal akkor már érdekes :ADS:DAS:SD tudod statisztika, átlagszámítás meg ilyenek, nem a te statisztikáidról alkották meg ezt.... -
tcpip2 #7 Női Tech. (ha már órákat bámulom, nem egy hapsi tomporára vagyok kíváncsi :D) Mindenki túlélte mind az 5 alkalommal, Tali+Archangel, később Tali+Kasumi.
(kivétel az insane, mert az férfi soldierrel történt...) -
Bhalage #6 me1+me2;
1 full paragon ffi soldier shep - csapat mindig ugy valtozik ahogy epp tetszik
2 full renegade noi infil shep - csapat mindig ugy valtozik amilyen kedvem volt epp -
#5 +1 nő -
Zolivok #4 2010. november 25. 07:30, Csütörtök - Ötvös Tibor mit vártál -
Kindred Blades #3 Hasonlóan, főleg insanity-n. Esetleg beváltottam Grunt-ot néha Mordin-ra, no meg persze eleve ők voltak a kedvenc karaktereim, bár insanity-n ez sokat nem nyomott a latba.
Egy kis javítás: 83 százalék NEM A saját arcát alkotta meg a játékban, hanem csinált EGY saját arcot. Magyarul custom Shepard-öt, nem a default-ot.
-
Zaraki Kenpachi #2 "- Archangel volt a legnépszerűbb csapattag, akit szinte mindenki magával vitt a küldetésekre"
Ahhoz képest, alig vittem magammal, helyette Grunt + Jack combo-val nyomtam. Baromira táp egy csapat voltam :D
-
#1 Én női Shepard-ot indítottam, már az első résztől.