52
  • sanyicks
    Hogy lehet 130-150% processzort használni? Egy teljes proci, plusz a fantomproci teljesítményét veszi ki a viszbül?

átalakítja :DD ahaha igen a vp6-ot csak úgy átvarázsolja x264-re vagy vp8-ra... és ezt kisebb procihasználattal... nyilván... olyan ez mint a nullponti energia :D
  • passatgt
    Én a videómegosztókhoz a clicktoflash plugint használom, az tud olyat, hogy átalakítja a flashes lejátszót html5-re (ez számokban annyit jelent, hogy flash-el egy 720p-s videó 130-150% processzort használ, addig html5-el 35-40%-ot) és ez nem csak a youtubeon működik, hanem szinte az összes videómegosztóval

Ettől függetlenül még előfordul pár olyan oldal ahova be kell kapcsolnom a flasht, de egyre kevesebb:)
  • aronvirginas
    "A netezők maradék 99.99%-a viszont azonnal feltelepíti a flash-t és a youtube meg a többi videómegosztó portál nélküli webet gyakorlatilag el sem tudja képzelni"

Kicsit azért árnyaltabb a probléma, mivel a YouTube és más ismertebb videomegosztó portálok tartalma elérhető az iEszközökön is. Sőt, a Flasht elvileg támogató androidos készülékeken is van külön YouTube alkalmazás, úgy az érvelésed elég ingatag.

Az én telefonomon sincsen Flash (Android 2.1 nem támogatja), mégsem igazán éreztem hiányát.
  • aronvirginas
    "angry birth" :D

Az iPaden nem tudom milyen a multitasking, de az iPhone 4 mutitaskingjával jobban meg vagyok elégedve mint a Galaxy S-ével. Ha valakit érdekel, kifejtem bővebben, de tulajdonképpen csak arra akartam felhívi a figyelmet, hogy mindez igencsak preferencia kérdése, nem olyan fekete-fehér ahogy egyesek szeretik beállítani a kérdést.
  • bigjoe
    Hát jelzem, hogy tévedsz.
    Személyes tapasztalatból tudom, hogy a multitasking semmit sem ér az Ipadben.
    Sok program hiába van "multitasaking" amikor vissza lépsz bele nulláról indul. pedig nem léptél ki belőle csak taskot váltottál. Pl angry birth, stb...
    Ugyanez egy androidos rendszeren az elvártak szerint alakul.
  • roliika
    Processzor + video chip jobb...gondolom.
  • passatgt
    én csak azt nem értem, hogy ugyanazon wifi hálózaton, egy laptopon fényévekkel gyorsabban hozza be az oldalakt mint bármilyen tableten

ez miért van?
  • passatgt
    silverlightra nagyobb esély van, mint flashre:)
  • Justil
    ügyes gyerek vagy te, eddig is tudtuk!
  • G_ArchAngel #2
    Multitask van benne, jelenleg jobb, mint barmilyen mas eszkozben - persze csak annak, aki nem allandoan tolton hasznalja a tablajat es nem akarja minden nap ujrainditani:)

Flash-t meg mar az asztali PC-men is tiltom evek ota: jobb nem tonkretenni oskori technikaval a tablakat - nem az Apple-jet, egyiket sem!
  • bigjoe
    Én is gondolkozom, hogy lecserélem az Ipadomat egy ilyenre.
    Az apple inkább úgy erősíthetne, hogy kicsit megokosítja a kütyüjét.
    (Flash, silverlight, rendes multitasking, stb).