16
LEgend of Martial arts
-
Atesz1245 #16 Vlaki még játszik vele én most kezdtem el 19-es vok és még enm találkoztam magyarral :/ hanyas seron szoktatok lenni és van vami guild mert jó lenne :D nevem: LeXuSHUN -
DAK3 #15 30 as vok atom lájk:P -
#14 lájkold :DDDDDD -
DAK3 #13 idáig lájkolom megnézzük mi sül ki belöle 17 es vok:P -
#12 amugy gyere l2zni cerberusra. hagyd ezt a fost, ugysem tolnad 3 napnal tovabb mint eddig semmit, takonygeci -
#11 WTF EMBER!!!! te nem haltál meg? ki a faszomnak a temetésén voltam akkor?:o. mellesleg a mondatoknak általában csak az első betűje nagy, nem az első kettő :D -
DAK3 #10 7 perc és gooo! -
DAK3 #9 7 perc és gooo! -
DAK3 #8 a szerver még mindig nem online.... senkisem tudja hogy óra pontosággal mikor ingul csak azt hogyma XD -
DAK3 #7 igen csak nem mindegyikel foglalkozik annyira a kiadó hogy nem törödik bele abba hogy most elkurták hanem ink remakelik:)
és nem mindegyiket a Perfect world adja ki... és sztem jó featurek kell bir:P:D -
#6 ez ilyen elb*szott grafikájú játékok halmazának egyvelege :| -
#5 nekem johet 1 kulcs :D -
#4 Harcművészet legendája?
Ez minden csak nem harcművészet -
DAK3 #3 aha:D sztem kicsit fun gamenek is készült:D lehet benne átalakulni és köztük van egy lamp spot isXD igen egy lámpa:D http://loma.perfectworld.com/news/?p=152161
Lehet hogy hülyülni nagyon jó lesz:) -
#2 hát ez elég idétlen grafika :( -
DAK3 #1 PErfect world által fejlesztett kung foo ugye bár bezárt na ez annak remakelt változata CBT ma indul 3 kulcsot tok adni ha kell
Trailer
loma.perfectworld.com