Legend of MArtial Arts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vlaki még játszik vele én most kezdtem el 19-es vok és még enm találkoztam magyarral :/ hanyas seron szoktatok lenni és van vami guild mert jó lenne 😄 nevem: LeXuSHUN
30 as vok atom lájk😛
idáig lájkolom megnézzük mi sül ki belöle 17 es vok😛
amugy gyere l2zni cerberusra. hagyd ezt a fost, ugysem tolnad 3 napnal tovabb mint eddig semmit, takonygeci
WTF EMBER!!!! te nem haltál meg? ki a faszomnak a temetésén voltam akkor?:o. mellesleg a mondatoknak általában csak az elsõ betûje nagy, nem az elsõ kettõ 😄
7 perc és gooo!
7 perc és gooo!
a szerver még mindig nem online.... senkisem tudja hogy óra pontosággal mikor ingul csak azt hogyma XD
igen csak nem mindegyikel foglalkozik annyira a kiadó hogy nem törödik bele abba hogy most elkurták hanem ink remakelik😊
és nem mindegyiket a Perfect world adja ki... és sztem jó featurek kell bir😛😄
és nem mindegyiket a Perfect world adja ki... és sztem jó featurek kell bir😛😄
ez ilyen elb*szott grafikájú játékok halmazának egyvelege :|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Harcmûvészet legendája? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez minden csak nem harcmûvészet <#zavart1>#zavart1>
Ez minden csak nem harcmûvészet <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
aha😄 sztem kicsit fun gamenek is készült😄 lehet benne átalakulni és köztük van egy lamp spot isXD igen egy lámpa😄 http://loma.perfectworld.com/news/?p=152161
Lehet hogy hülyülni nagyon jó lesz😊
Lehet hogy hülyülni nagyon jó lesz😊
PErfect world által fejlesztett kung foo ugye bár bezárt na ez annak remakelt változata CBT ma indul 3 kulcsot tok adni ha kell
Trailer
loma.perfectworld.com
Trailer
loma.perfectworld.com