Assassin's Creed: Brotherhood előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ateso
Sziasztok letöltöttem és van vagy 3 alaklmazás fájl.Bármeikre kattintok egybõl bejön a játék,nemkell telepiteni?vagy nemértem.

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

Tower Guard
Szintúgy nálam is ez a helyzet.
Várom.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Az elsõ két rész is hihetetlen hangulatos és komplex volt, alíg várom a folytatást 😊
No, igen. Vettem egy boxot 2 hete, valójában Fable 2 és Fable 3 miatt, de tudom értékelni, hogy jó pár cím elõbb jelenik meg boxon.
Grr1234
Kettõ még most is rajta van a gépemen, miután kijátszottam jó volt szórakozni az õrökkel. Remélem ez is ilyen jó lesz!

Bátran állíthatom, hogy nagyon jó lett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DrTre
Akkor mondhatjuk, hogy ez egy átfogó teszt. =)

Ez egy olyan játék, ami minden részben tud újat mutatni, és ezért se lehet rókabõrnek titulálni. Kiegészítõnek indult, erre 15-20 órás játékmenettel és rengeteg újítással bír. Ez azért nem semmi.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

A multit sem, meg azt sem, hogy embereinket nem csak küldetésre küldhetjük el, hanem a játékban is használhatjuk õket. Meglehetõsen erõsek. A boltok vásárlását, guildek nyitást és a város renoválását sem említi. A csatornákat pedig ha egyszer felújítottuk (pénzért), ingyen használható.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a multit meg sem említik?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

szabii98
Jó játék lesz, alig várom :F

I met God. She's black

shaddam
Múlt pénteken.A pécés majd valamikor jövõre.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Grr1234
Mikor is jelenik meg?
Nekem kötelezõ darab lesz. 😊

shaddam
Karácsonyra lehet meglepem magam vele,bár ott lesz bc2:vietnam is.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete