Skyline
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De amúgy tényleg ennyi a film lényege, hogy a házban és a tetõn töketlenkednek, közben a Matrix filmbõl ismert polipok gyûjtögetik az embereket, van benne egy nagy UFO szörny, ami szintén embereket gyûjt.
Az ûrhajójuk újra tudja magát építeni,stb. 😄D
Én nem hinném, hogy ha léteznek intelligens idegen lények, akkor ezért utaznák át a világûrt, hogy a mi alsóbb rendû agyunkat, keresztezzék szörny testekkel, hogy kipusztítsák a Földet 😄
Ha igen, akkor rácsesztünk! 😄
A vége meg...hát remélem nem akarnak ebbõl folytatást csinálni, hogy az idegen testbe zárt agy hogyan fogja megmenteni a terhes feleségét a zûrhajóról...Enyhén erõltetett.
Nem rég láttam / olvastam egy cikket éppen a lehetséges kapcsolat felvételrõl Stephen Hawking-tól és egy mondata megragadta a figyelmemet, lényege ilyesmi: " Az eltérõ technológiai fejlettségû civilizációk találkozása sok veszélyt rejt, gondoljunk csak az Amerikában partraszállók és az ott élõ õslakosokra. Ami ugyebár nem sült el túl jól az õslakosok számára"...
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
the world is mine
the world is mine
the world is mine
én pl. a Battle: Los Angeles-re kíváncsi leszek
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amugy itt kint mennek ra az emberek es eleg nagy reklamja is volt.
the world is mine
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha valaki látta, ossza meg velünk a tapasztalatát! Az is érdekelne, hogy miért nincs még minidg a m.o.-i bemutatóról semmilyen hír sem.