16
-
#16 szerintem a moon-ban csak az volt a durranás, hogy sikerül annyi pénzből egy ilyen egyszereplős kamaradarabot viszonylag nézhetőre elkészíteni. de egyébként tényleg nem egy nagy durranás. -
#15 én megnéztem az előzetest, elvileg értem is az angolt, de csak azt kérdezem: MI VAN? tök agyalágyultnak tűnik a sztori.
arról nem is beszélve: volt a Lénynek 3. és 4. része? -
#14 De utálom mikor sci-fiként akar valaki eladni egy szimpla akciófilmet. -
Merces #13 ..azért az a Moon se volt akkora durranás, egy sci-fi olvasónak éppcsak matiné történet, korrekt megvalósitásban. -
bmw #12 Nagy kaki.... -
#11 Igen, a túl sok nem sci-fi elem miatt. Meg amúgyis koppintás, tehát még csak nem is eredeti. Szóval annak aki ismeri az eredeti sci-fi műveket, annak legjobb esetben is csak egy egyszernézős torrent! /Mert pénzt nem ad rá ki az tuti!/ -
Razide #10 Ez nem sci-fi, ez mese habbal. -
#9 Pontosan így jött le nekem is. Én nem fogom megnézni, unom már a nyáladzós főszálat lesni, főleg sci-fi-ben! -
endrev #8 Nagyon jó lesz! :)
WIZe, elvonatkoztatási képességnek nézz utána a szakirodalomban. ;) -
WiZe #7 Ökörség!
-
ZeemanX #6 Hmm, nemrossz, nemrossz...
Bár ez a lény 3-4... khm.
A kettőt még tán láttam is, de hogy 3. Meg négy??... Pfüh. Biztos jó filmek. :-) -
DeviloftheHell #5 érdekes... -
#4 Jaja, nagyon "Quantum leap" hangulata van, még a tükörbenézés is ugyanaz. A fix idejű visszautazás meg nagyon "Seven days"-es.
A címét nem igazán értem.. -
DontKillMe #3 "melynek forgatókönyvét a Lény 3-4 írója, Ben Ripley készítette"..ezzel nem vagánykodnék... -
ldavid #2 wtf source code nevű program? -
xido #1 Az első bekezdés jónak tűnt...a forgatókönyv író referenciája elrontotta...az előzetes megvett kilóra:)
Kicsit olyan Deja vu + Quantum leap sorozat + Idétlen időkig érzésem van és nagyon jól is elsülhet majd...várós