45
-
billbester #45 csak én látom úgy hogy Sinestro teljesen számítógépes még a feje is -
Ray78 #44 Sinestro 1:30-nál van........és pont így néz ki. -
#43 Szinkronizált Trailer -
#42 Mi'ez a fos? -
#41 Amúgy Zöld lámpásnál maradva, az előzetest csak most néztem meg. Mint aki ismeri a képregényt, szvsz itt nem lesz gond a hasonlóságokkal. Az alapsztorival sem, az őrzőket és Sinestrot (bár ő alap) is belerakták ha jól látom, csak a köré épített történet is jó legyen. Egy kis hibát azért véltem, ha az 1:54-nél Sinesto, na az egyáltalán nem így néz ki. -
billbester #40 -
billbester #39 Ez elég vagány lenne de a Smith ügynöknek még olyan is a feje :D
-
billbester #38 Vörös koponyára leszek kíváncsi a maszkra tuti állatul meglesz csinálva és egy jó sötétzöld ruhába egy náci jellel mekkora állat ellenség már tuti jól fog kinézni Marvel-be mindíg a mesét elég jól átrakják filmbelire :D -
billbester #37 ajj csak adnának már ki egy trailer-t a thor(mondjuk ebből már van egy 5 perces de gyenge minőség),amerika kapitány,x-men first class-ból :/ -
Rotcsa #36 A filmben nem fest ilyen bénán -
Jagdgeschwader #35 Hááát azért van külömbség :P
-
Etinger #34 De az TMP / Image Comics... nincsenek gondolom olyan kapcsolataik mint a Marvelnak (Disney), DC-nek (Warner) -
Rotcsa #33 Szerintem s Spawn esetében 2 út járható.
Vagy törekszenek 100% ig képregény-hűek lenni és tényleg egy történet és Spawn image-hű adaptációt csinálni, vagy egy szélesebb réteget akarnak majd megszólítani, ami miatt elveszíti valódi kommersz-stílusát a film. A kettő közötti átmenet nem igazán jön össze szerintem, mert Spawn nem egy "szokványos" képregényhős. (illetve anti-hős, de azok között is a legsajátosabb, szerintem)
A Violator nem volt olyan rossz, teljesen olyan volt, mint a képregényben. Legalábbis külsőre. :D -
hajnaltores #32 Válaszolok a kérdésre: Nem, nem a zöld lámpás lesz 2011 legjobb szuperhősfimje! -
Rotcsa #31 Mi a bajod a kis Vukkal? :( -
Etinger #30 Nem tudom, szerintem a Pókember 3 olyan, mint a rendezők Uwe Bollja, a rajzfilmek Kis Vukja, a futball csapatok San Marinoja (ezért elnézést!), a színésznők Jennifer Lopeze, Madonnája, az énekesek Justin Biböre!!!! :D -
Etinger #29 Először visszafogottabb zöldet akartak, de azt a Marvel levédte, mert a HULK folytatásánál ezúttal kivételesen beakarják lőni a korrekt színtartományt ami eddig nem ment, mert csupa színvak grafikussal dolgoztak. Egyelőre a fos zöld az amit nagyon elakartak kerülni, a rikító zöldet így tökéletesen sikerült belőni.. avagy nevezhetném az "ilyen volt a fű színe az első színes játékokban" színnek is. -
#28 Az nem a szótár szerinti hanem a faj szerinti alakja Tőlem lehet a Liont Tigrisnek nevezni csak nem arra fogok gondolni.
Amúgy éppen te említetted a Green Lanter-t, Milyen böszmeség lenne zöld forgalomirányítónak nevezni. Annak is éppen a zöld lámpás a szótár szerinti alakja. -
#27 A farkast nem menyétnek fordítják. A farkast wolf-nak fordítják, a menyétet weasel-nek, a rozsomákot wolverine-nek. Ki halott már olyat hogy a farkast menyétnek fordítják? -
#26 Az csak egy dolog hogy mi a szótár szerinti alakja. De ebbe ne menjünk bele ... -
#25 wolverine sose volt farkas, rozsomákot jelent és slussz. esetleg a népiesebb nevet kellett volna? torkosborz... -
#24 Amúgy van róla valami infó, hogy ki volt az a fajböszme aki először fordította rozsomákra? Azért farkast menyétre fordítani, olyan mintha a green lantern-t zöld forgalomirányító lámpára fordítanád mondjuk. -
Jagdgeschwader #23 Nem túl rikító ez a zöld? Lehetett volna inkább kétszínű a jelmeze, mint a JLA-ban. Ettől függetlenül jónak tűnik!
Nálam a DC filmek közül a Constantine vezet, de a Marvel jobb filmeket készít szerintem. A Megtorló (a 2008-as nem az első), az X-Men trilógia, az X-Men kezdetek: Rozso...akarom mondani "Farkas", A Pókember első része mind nagyszerű filmek, bármikor meg tudom nézni, többit hagyjuk. A Spawn film meg igazán megérdemelne már egy folytatást (egy normális Violatorral), de nem hiszem, hogy valaha islesz belőle valami -
#22 Van neki, nem is mai gyerek. -
billbester #21 mondjuk lehet h kicsit elrontották ott a hatást hogy minden szuperhőst csak 1 színész alakítson Pl: Fantasztikus 4-be Chris Evans Fáklya meg most Amerika Kapitánya :D Mondjuk a Hulk-nál máshogy volt :D -
#20 Unlamas mar Ryan nincs mas szinesz ott...? -
xido #19 Kaptok majd Zöld Lódarázst is:))
de aminek neve van itthon is,azt már tilos átkeresztelni..lásd még mindig él a Rozsomák incidens... -
winnie #18 "Az előzetes tetszik, csak ez a lámpás megnevezés szerintem komolytalan."
egyetértek veled, de... szóval ez az a műfaj, ahol olyan nevek vannak, mint denevérember vagy rozsomák vagy vasember vagy, ami végképp beteszi a betennivalót, superman (kár, hogy nem fordították le:) nem baj, majd jön a hangya meg a kék bogár nemsokára.
nagyon kevés a nem komolytalan szuperhősnév. éljen amerika kapitány!:) -
Yutani #17 Az előzetes tetszik, csak ez a lámpás megnevezés szerintem komolytalan. Remélem, találnak a magyarok valami komolyabb nevet neki... -
Rotcsa #16 Nagyon remélem, hogy nem volt pletyka és tényleg rendeznek valamit!
Ha valamikért, hát Spawnt-ért kár lenne, ha nem térne vissza a képernyőre!
AZ anti-hősök szerintem legkarakteresebb figurája! :))
Anno nagy képregény fan voltam,amíg abba nem hagyták a mo-i forgalmazást. :( -
Axlkenobi #15 Az én véleményem az, hogy a DC hősei ezerszer jobbak, mint a Marvel karakterei. A Marveltől pár X-Men karakter és még a Punisher az, ami megfogott, a többi nekem nagyon semmilyen.
A filmadaptációkkal hasonló a helyzet. Sajnálom is, hogy a még csak most kezdődik meg a többi figura mozivászonra vitele, eddig kizárólag Batman és Superman kapott filmet. Nagyon várom a Zöld Lámpás filmet, de szívesen elnézném, ha kapna saját mozit mondjuk Aquaman, Adam Strange, Wonder Woman, vagy Green Arrow.
A Marvel adaptációk közül nekem az X-Men trilógia jött be, valamint az Ang Lee-féle Hulk és a maguk b-kategóriás módján a Punisher-mozik. Igazi kis old school akciófilmek. A Pókember trilógia, a két Vasember, vagy A Hihetetlen Hulk viszont szerintem nagyon kilúgozott cuccok, főleg a három Spider-Man.
Jövőre tőlük jön a Thor és Amerika kapitány, mindkettőt meg is fogom nézni, de az igazság az, hogy csak a rendezők személye miatt bízom ezekben a filmekben.
Ellenben a DC-től jön a Zöld Lámpás, aztán 2012-ben a The Dark Knight Rises és az új Superman film is. Ezeket viszont tűkön ülve várom. -
billbester #14 mondjuk szuperhősnek se tudom nevezni Batmant- Gazdag és fél a denevérektől ettől nem lesz szuperhős Marvel felől pedig Vasemberrel van ugyanez bár így lehet valóságosabbak de különleges képességek nélkül nem lesz szuperhős tehát mutáns :D -
billbester #13 de a pókember trilógiát nagyon díjazom meg nemtudom valahogy bármelyiket kezdem nézni egyből megtetszik:D a nem elterjedt és moziba nem leadott szuperhős filmek közül ami MARVEL-es az a Man-Thing - Valami van odalent aki még nem látta nézze meg :D De ez a Zöld Lámpás film szerintem teljesen a Zöld Lámpás - A Kezdet (2009-es animációs mese)-re fog épülni :D bocsi hogy sokat írok :D -
Etinger #12 A Batman szerintem pont jó :) A Marvel meg néha nagyon bugyuta! (:
Vasember jeeeeejejeeeeeeeeeeeee! :D -
billbester #11 de mivel szeretem a szuperhősös filmeket meg fogom nézni a moziba mint eddig is mindent ilyet.AJánlom azoknak akik szeretik a marvelt és a történetét tudni akarják de még a dc-nek is jó dokumentum film rá ami már az rtl klub-on is leadott Stan Lee - A Képregény Mágusa :D -
menpe #10 Kilootolta a dreani polipszörnyet, és a gyűrű sok critet ad neki. Tiszta ez, mint a vízfolyás :D -
billbester #9 mondjuk Ryan Reinolds volt már MARVEL filmbe és most DC-be xD(Penge 3,X-men Kezdetek) főleg majd a külön Deadpool filmbe :D -
xido #8 Arról is volt már szó valamikor pletyka szinten úgy rémlik.. -
xido #7 Ja..és így ezen a két képen..Ryan-nek van egy kis agressziv Zöldmanós arcformája..:) -
richard45 #6 És a Spawn-nak mikor csinálnak már egy normális film adaptációt?