A Zöld Lámpás lesz 2011 legjobb szuperhõsfilmje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak én látom úgy hogy Sinestro teljesen számítógépes még a feje is
Sinestro 1:30-nál van........és pont így néz ki.
Amúgy Zöld lámpásnál maradva, az elõzetest csak most néztem meg. Mint aki ismeri a képregényt, szvsz itt nem lesz gond a hasonlóságokkal. Az alapsztorival sem, az õrzõket és Sinestrot (bár õ alap) is belerakták ha jól látom, csak a köré épített történet is jó legyen. Egy kis hibát azért véltem, ha az 1:54-nél Sinesto, na az egyáltalán nem így néz ki.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Ez elég vagány lenne de a Smith ügynöknek még olyan is a feje :D

Vörös koponyára leszek kíváncsi a maszkra tuti állatul meglesz csinálva és egy jó sötétzöld ruhába egy náci jellel mekkora állat ellenség már tuti jól fog kinézni Marvel-be mindíg a mesét elég jól átrakják filmbelire :D
ajj csak adnának már ki egy trailer-t a thor(mondjuk ebbõl már van egy 5 perces de gyenge minõség),amerika kapitány,x-men first class-ból :/
Hááát azért van külömbség :P

De az TMP / Image Comics... nincsenek gondolom olyan kapcsolataik mint a Marvelnak (Disney), DC-nek (Warner)
Szerintem s Spawn esetében 2 út járható.
Vagy törekszenek 100% ig képregény-hûek lenni és tényleg egy történet és Spawn image-hû adaptációt csinálni, vagy egy szélesebb réteget akarnak majd megszólítani, ami miatt elveszíti valódi kommersz-stílusát a film. A kettõ közötti átmenet nem igazán jön össze szerintem, mert Spawn nem egy "szokványos" képregényhõs. (illetve anti-hõs, de azok között is a legsajátosabb, szerintem)
A Violator nem volt olyan rossz, teljesen olyan volt, mint a képregényben. Legalábbis külsõre. :D
Vagy törekszenek 100% ig képregény-hûek lenni és tényleg egy történet és Spawn image-hû adaptációt csinálni, vagy egy szélesebb réteget akarnak majd megszólítani, ami miatt elveszíti valódi kommersz-stílusát a film. A kettõ közötti átmenet nem igazán jön össze szerintem, mert Spawn nem egy "szokványos" képregényhõs. (illetve anti-hõs, de azok között is a legsajátosabb, szerintem)
A Violator nem volt olyan rossz, teljesen olyan volt, mint a képregényben. Legalábbis külsõre. :D
Válaszolok a kérdésre: Nem, nem a zöld lámpás lesz 2011 legjobb szuperhõsfimje!
Mi a bajod a kis Vukkal? :(
Nem tudom, szerintem a Pókember 3 olyan, mint a rendezõk Uwe Bollja, a rajzfilmek Kis Vukja, a futball csapatok San Marinoja (ezért elnézést!), a színésznõk Jennifer Lopeze, Madonnája, az énekesek Justin Biböre!!!! :D
Elõször visszafogottabb zöldet akartak, de azt a Marvel levédte, mert a HULK folytatásánál ezúttal kivételesen beakarják lõni a korrekt színtartományt ami eddig nem ment, mert csupa színvak grafikussal dolgoztak. Egyelõre a fos zöld az amit nagyon elakartak kerülni, a rikító zöldet így tökéletesen sikerült belõni.. avagy nevezhetném az "ilyen volt a fû színe az elsõ színes játékokban" színnek is.
Az nem a szótár szerinti hanem a faj szerinti alakja <#lama>#lama> Tõlem lehet a Liont Tigrisnek nevezni csak nem arra fogok gondolni.
Amúgy éppen te említetted a Green Lanter-t, Milyen böszmeség lenne zöld forgalomirányítónak nevezni. Annak is éppen a zöld lámpás a szótár szerinti alakja.
Amúgy éppen te említetted a Green Lanter-t, Milyen böszmeség lenne zöld forgalomirányítónak nevezni. Annak is éppen a zöld lámpás a szótár szerinti alakja.
A farkast nem menyétnek fordítják. A farkast wolf-nak fordítják, a menyétet weasel-nek, a rozsomákot wolverine-nek. Ki halott már olyat hogy a farkast menyétnek fordítják?
Az csak egy dolog hogy mi a szótár szerinti alakja. De ebbe ne menjünk bele ...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
wolverine sose volt farkas, rozsomákot jelent és slussz. esetleg a népiesebb nevet kellett volna? torkosborz...<#conf>#conf>
Amúgy van róla valami infó, hogy ki volt az a fajböszme aki elõször fordította rozsomákra? Azért farkast menyétre fordítani, olyan mintha a green lantern-t zöld forgalomirányító lámpára fordítanád mondjuk.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem túl rikító ez a zöld? Lehetett volna inkább kétszínû a jelmeze, mint a JLA-ban. Ettõl függetlenül jónak tûnik!
Nálam a DC filmek közül a Constantine vezet, de a Marvel jobb filmeket készít szerintem. A Megtorló (a 2008-as nem az elsõ), az X-Men trilógia, az X-Men kezdetek: Rozso...akarom mondani "Farkas", A Pókember elsõ része mind nagyszerû filmek, bármikor meg tudom nézni, többit hagyjuk. A Spawn film meg igazán megérdemelne már egy folytatást (egy normális Violatorral), de nem hiszem, hogy valaha islesz belõle valami<#shakehead>#shakehead>
Nálam a DC filmek közül a Constantine vezet, de a Marvel jobb filmeket készít szerintem. A Megtorló (a 2008-as nem az elsõ), az X-Men trilógia, az X-Men kezdetek: Rozso...akarom mondani "Farkas", A Pókember elsõ része mind nagyszerû filmek, bármikor meg tudom nézni, többit hagyjuk. A Spawn film meg igazán megérdemelne már egy folytatást (egy normális Violatorral), de nem hiszem, hogy valaha islesz belõle valami<#shakehead>#shakehead>
Van neki, nem is mai gyerek.
mondjuk lehet h kicsit elrontották ott a hatást hogy minden szuperhõst csak 1 színész alakítson Pl: Fantasztikus 4-be Chris Evans Fáklya meg most Amerika Kapitánya :D Mondjuk a Hulk-nál máshogy volt :D
Kaptok majd Zöld Lódarázst is:))
de aminek neve van itthon is,azt már tilos átkeresztelni..lásd még mindig él a Rozsomák incidens...
de aminek neve van itthon is,azt már tilos átkeresztelni..lásd még mindig él a Rozsomák incidens...
"Az elõzetes tetszik, csak ez a lámpás megnevezés szerintem komolytalan."
egyetértek veled, de... szóval ez az a mûfaj, ahol olyan nevek vannak, mint denevérember vagy rozsomák vagy vasember vagy, ami végképp beteszi a betennivalót, superman (kár, hogy nem fordították le:) nem baj, majd jön a hangya meg a kék bogár nemsokára.
nagyon kevés a nem komolytalan szuperhõsnév. éljen amerika kapitány!:)
egyetértek veled, de... szóval ez az a mûfaj, ahol olyan nevek vannak, mint denevérember vagy rozsomák vagy vasember vagy, ami végképp beteszi a betennivalót, superman (kár, hogy nem fordították le:) nem baj, majd jön a hangya meg a kék bogár nemsokára.
nagyon kevés a nem komolytalan szuperhõsnév. éljen amerika kapitány!:)
Az elõzetes tetszik, csak ez a lámpás megnevezés szerintem komolytalan. Remélem, találnak a magyarok valami komolyabb nevet neki...
Nothing to say
Nagyon remélem, hogy nem volt pletyka és tényleg rendeznek valamit!
Ha valamikért, hát Spawnt-ért kár lenne, ha nem térne vissza a képernyõre!
AZ anti-hõsök szerintem legkarakteresebb figurája! :))
Anno nagy képregény fan voltam,amíg abba nem hagyták a mo-i forgalmazást. :(
Ha valamikért, hát Spawnt-ért kár lenne, ha nem térne vissza a képernyõre!
AZ anti-hõsök szerintem legkarakteresebb figurája! :))
Anno nagy képregény fan voltam,amíg abba nem hagyták a mo-i forgalmazást. :(
Az én véleményem az, hogy a DC hõsei ezerszer jobbak, mint a Marvel karakterei. A Marveltõl pár X-Men karakter és még a Punisher az, ami megfogott, a többi nekem nagyon semmilyen.
A filmadaptációkkal hasonló a helyzet. Sajnálom is, hogy a még csak most kezdõdik meg a többi figura mozivászonra vitele, eddig kizárólag Batman és Superman kapott filmet. Nagyon várom a Zöld Lámpás filmet, de szívesen elnézném, ha kapna saját mozit mondjuk Aquaman, Adam Strange, Wonder Woman, vagy Green Arrow.
A Marvel adaptációk közül nekem az X-Men trilógia jött be, valamint az Ang Lee-féle Hulk és a maguk b-kategóriás módján a Punisher-mozik. Igazi kis old school akciófilmek. A Pókember trilógia, a két Vasember, vagy A Hihetetlen Hulk viszont szerintem nagyon kilúgozott cuccok, fõleg a három Spider-Man.
Jövõre tõlük jön a Thor és Amerika kapitány, mindkettõt meg is fogom nézni, de az igazság az, hogy csak a rendezõk személye miatt bízom ezekben a filmekben.
Ellenben a DC-tõl jön a Zöld Lámpás, aztán 2012-ben a The Dark Knight Rises és az új Superman film is. Ezeket viszont tûkön ülve várom.
A filmadaptációkkal hasonló a helyzet. Sajnálom is, hogy a még csak most kezdõdik meg a többi figura mozivászonra vitele, eddig kizárólag Batman és Superman kapott filmet. Nagyon várom a Zöld Lámpás filmet, de szívesen elnézném, ha kapna saját mozit mondjuk Aquaman, Adam Strange, Wonder Woman, vagy Green Arrow.
A Marvel adaptációk közül nekem az X-Men trilógia jött be, valamint az Ang Lee-féle Hulk és a maguk b-kategóriás módján a Punisher-mozik. Igazi kis old school akciófilmek. A Pókember trilógia, a két Vasember, vagy A Hihetetlen Hulk viszont szerintem nagyon kilúgozott cuccok, fõleg a három Spider-Man.
Jövõre tõlük jön a Thor és Amerika kapitány, mindkettõt meg is fogom nézni, de az igazság az, hogy csak a rendezõk személye miatt bízom ezekben a filmekben.
Ellenben a DC-tõl jön a Zöld Lámpás, aztán 2012-ben a The Dark Knight Rises és az új Superman film is. Ezeket viszont tûkön ülve várom.
mondjuk szuperhõsnek se tudom nevezni Batmant- Gazdag és fél a denevérektõl ettõl nem lesz szuperhõs Marvel felõl pedig Vasemberrel van ugyanez bár így lehet valóságosabbak de különleges képességek nélkül nem lesz szuperhõs tehát mutáns :D
de a pókember trilógiát nagyon díjazom meg nemtudom valahogy bármelyiket kezdem nézni egybõl megtetszik:D a nem elterjedt és moziba nem leadott szuperhõs filmek közül ami MARVEL-es az a Man-Thing - Valami van odalent aki még nem látta nézze meg :D De ez a Zöld Lámpás film szerintem teljesen a Zöld Lámpás - A Kezdet (2009-es animációs mese)-re fog épülni :D bocsi hogy sokat írok :D
A Batman szerintem pont jó :) A Marvel meg néha nagyon bugyuta! (:
Vasember jeeeeejejeeeeeeeeeeeee! :D
Vasember jeeeeejejeeeeeeeeeeeee! :D
de mivel szeretem a szuperhõsös filmeket meg fogom nézni a moziba mint eddig is mindent ilyet.AJánlom azoknak akik szeretik a marvelt és a történetét tudni akarják de még a dc-nek is jó dokumentum film rá ami már az rtl klub-on is leadott Stan Lee - A Képregény Mágusa :D
Kilootolta a dreani polipszörnyet, és a gyûrû sok critet ad neki. Tiszta ez, mint a vízfolyás :D
nincs, nem is lesz...
mondjuk Ryan Reinolds volt már MARVEL filmbe és most DC-be xD(Penge 3,X-men Kezdetek) fõleg majd a külön Deadpool filmbe :D
Arról is volt már szó valamikor pletyka szinten úgy rémlik..
Ja..és így ezen a két képen..Ryan-nek van egy kis agressziv Zöldmanós arcformája..:)
És a Spawn-nak mikor csinálnak már egy normális film adaptációt?
Egynek a sok közül lesz...Etingerrel nagyon egyet értek,hogy mindig elõkerül egy leg..egy ütõs..egy brutális...és valamennyire Billbesterrel is..a Marveléknél jobb a komolyság/popcorn arány,ami tényleg többször nézhetõvé teszi a filmeket...
Pont 2 hete néztem meg a rajzfilm verziót... egész jópofa volt. Szeretni fogják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ja még ide,hogy nem is beszélve az x-men first class-ról
Kizárt, hogy ez lesz.DC Comics-os filmekkel nálam a baj,hogy max 2× nézném meg szerintem egyik sem jó batman se még tzalán a Sötét lovag ami elmegy Supermen egyáltalán nem.A MARVEL aki szinte minden évben dobálja ki a szuperhõsös filmeket azok közül bármelyiket megnézem bárhányszor már most megmondom,hogy a Thor vagy az Amerika Kapitány közül valamelyik lesz a legjobb 2011-ben.Ez csak az én véleményem.
Nem értem miért kell a legekkel dobálózni.