13
-
gerlasz #13 Még egy rög a televíziózás sírjára... -
#12 masol/beilleszt vagy copy/paste ... ismeros ? -
#11 te nem vagy normális, agyadra ment ez a sok trágya, most már biztos... -
Novell #10 Jól van fiam, jól van... -
winnie #9 ínnye, de ostoba vagy. hát még a nevüket is beidézted. úúúúúristen. -
#8 ...hat magyar sztár költözik be a Való Világ villába(...)Gáspár Győző, Gáspár Bea, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Voksán Virág és Szíjártó László(...) szoval ize... hol van az a 6 magyar sztar ??? mert en nem kapom a nevuket a cikben ! peddig mar 3x olvasom vegig -
bippo #7 Győzike mint műsörvezető, hehe.
Úgy látszik, a beszédkészség a tévében ma már nem alapkövetelmény. -
nessboth #6 Én vagyok a világon a legboldogabb ember, hogy ilyen felelősségteljes, színvonalas műsorokat vállal el a Gáspár művész úr! -
xido #5 Volt már Laci betyár a tévében..talán a főzős műsorban is..de semmi maradandó nem rémlik tőlem,mert totál nem tudom a hátterét:)
Viszont dögöljek meg ha értem,miért a cool-ra kell pakolgatni a felét ennek a műsornak..értem,hogy az is az rtl-é,de tényleg eszükbe fog jutni odakapcsolni direkt győzikére?..isten tudja mikor néztem bele a cool-ba akármiért is.. -
algost #4 Hát, én tegnap belenéztem a fókusz című gány-ba, és hát az étvágyam elment attól a 3 gusztustalan paraszttól akik bemennének a vilába, az egyik beszélni nem tud, a másiknak kilóg a kapa a pofájából, szándékosan ilyen idegesítő embereket válogattak össze, mert arra játszanak, hogy az idijótákra kíváncsiabbak az emberek...borzalom... -
Wolfman017 #3 Valami eddig ismeretlen betyár aki valószínűleg az ordas paraszt szerepét játssza majd Benkő oldalán. -
Nailyenugysincs #2 És amúgy ki ez a Szíjártó László? -
Wolfman017 #1 "engedélyt kapott" Miért Győzike megkérte az RTL Klubbot, hogy hagy költözzön be?
"hat magyar sztár" Azért ez elég erős kifejezés rájuk. Csak féltucat tv-s hulladék akik állandóan hülyét csinálnak magukból és ebből élnek.