Gáspár Győző napi tévéműsor műsorvezetője lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy rög a televíziózás sírjára...
djstefi
masol/beilleszt vagy copy/paste ... ismeros ? <#mf1><#violent>

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Szolnokboy1
te nem vagy normális, agyadra ment ez a sok trágya, most már biztos...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Jól van fiam, jól van...
ínnye, de ostoba vagy. hát még a nevüket is beidézted. úúúúúristen.
djstefi
...hat magyar sztár költözik be a Való Világ villába(...)Gáspár Gyõzõ, Gáspár Bea, Benkõ Dániel, Tóth Gabi, Voksán Virág és Szíjártó László(...) szoval ize... hol van az a 6 magyar sztar ??? mert en nem kapom a nevuket a cikben ! peddig mar 3x olvasom vegig <#confused>

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Gyõzike mint mûsörvezetõ, hehe.
Úgy látszik, a beszédkészség a tévében ma már nem alapkövetelmény.
Én vagyok a világon a legboldogabb ember, hogy ilyen felelõsségteljes, színvonalas mûsorokat vállal el a Gáspár mûvész úr!
Volt már Laci betyár a tévében..talán a fõzõs mûsorban is..de semmi maradandó nem rémlik tõlem,mert totál nem tudom a hátterét😊
Viszont dögöljek meg ha értem,miért a cool-ra kell pakolgatni a felét ennek a mûsornak..értem,hogy az is az rtl-é,de tényleg eszükbe fog jutni odakapcsolni direkt gyõzikére?..isten tudja mikor néztem bele a cool-ba akármiért is..
Hát, én tegnap belenéztem a fókusz címû gány-ba, és hát az étvágyam elment attól a 3 gusztustalan paraszttól akik bemennének a vilába, az egyik beszélni nem tud, a másiknak kilóg a kapa a pofájából, szándékosan ilyen idegesítõ embereket válogattak össze, mert arra játszanak, hogy az idijótákra kíváncsiabbak az emberek...borzalom...
Valami eddig ismeretlen betyár aki valószínûleg az ordas paraszt szerepét játssza majd Benkõ oldalán.
És amúgy ki ez a Szíjártó László?
"engedélyt kapott" Miért Gyõzike megkérte az RTL Klubbot, hogy hagy költözzön be?
"hat magyar sztár" Azért ez elég erõs kifejezés rájuk. Csak féltucat tv-s hulladék akik állandóan hülyét csinálnak magukból és ebbõl élnek.