1280
roguelike
-
lol tenyleg :D
-
Ez dwarf fortress :D Real time átveszi így a képet -
Amikor kizoomol az tenyleg jo, de annyi ilyen minecraft masolat van mar amugy is, ezis csak +1nek tunk -
Előzőhöz. OMFG amikor ki zoomol
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.10.28. 22:28:03 -
Érdekesség. Elég zsír project -
sirdond #1075 ha már kicsit is képzettek, akkor simán. nem okádik tüzet, nem savas a vére. az ilyenek azért is jók, mert lesz egy-két legendary fegyvered, meg fejlődik a törp. bár egy kórház nem árt,ha van azért. -
Holnap nekimegyek a 10 katonammal, remelem agyonverik a gecit -
Mindmeghalunkáááááá!!!! -
ajajajjaj -
veszelyesnek tunik :D -
-
sirdond #1069 armor-t csak a military vesz fel -
Elvileg megvan, mar csak az iron cuccokat kell raimatkoznom a torpekre, mert az istenert nem vennek fel :D -
Hogy tudom megnezni, hogy milyen ruha van a torpeken -
sirdond #1066 nem feltétlenül kell újat kezdeni, rezet, vagy bronzot is használhatsz, esetleg ezek ötvözetét, vagy ami van. az acél a király,de a többi is simán használható és később akár tradelni is tudsz acél cuccokra. vagy simán csak áss le adamantiumig, úgy is az a legjobb :)
meg amúgy se lehet egy térképen annyi vasat találni, hogy mindenre elég acél legyen belőle. -
kurvajo, nincs egy darab se, megint kezdhetek ujat :D -
sirdond #1064 dfhack-ben lefuttatod a 'prospect' parancsot és kiírja,hogy van e olyan érc. hematite,limonite,magnetite, ebben a háromban van. -
Hol lehet vasat talalni? Direkt flux stone helyen kezdtem erre nem talaltam meg semmit :D -
Elegge sokszor ujra kellett kezdenem, mert a meloban csak a sima verzio futott, ott meg sohasem jott egy bevandorlo sem. Pedig vartam sok evet, neha jott 1 kobold thief vagy nekromata aki agyon is vert mindenkit.
Aztan sikerult elindutanom a lazy newb packot meloban is , kb 1 hetig szivtam vele mert gl errorral mindig lehalt ha a mayday skint hasznaltam(csak azzal jatszom:D ) szoval most egesz jol allok, jo helyen kedtem, alapok megvannak, ha meg jon egy ujabb adag bevandorlo elis kezdem a katonasagot. -
sirdond #1061 na történt már valami érdekes az új fortressben? -
sirdond #1060 nem rossz, nem is ismertem. igaz negyedét se próbáltam ki annak, ami bele van építve LNP-ba. -
Ez a kis progi nemsemmi. Blocky map app a neve, benne van az LNP-ben és így kirajzolja neked a mapot, lehet forgatni, zoomolni minden.
-
-
sirdond #1057 igen, akkor szokta kiírni.
Ezt láttátok? :D -
Megjottek a migransok, el se hiszem. A fal is elkeszult, nem johetnek be! :D -
"Thier wagons have bypassed your inaccessible stie"
Jott egy kereskedo, nincs trade zonam, ezt ugye csak azert irta ki ?:D -
Ujat kezdtem, ott se jottek :D Kapjak be a faszomat, most generalok egy uj vilagot -
sirdond #1053 ha eddig nem jöttek, akkor esélyes,hogy már nem lesznek. úgy rémlik egyszer nekem is volt már ilyen, de nem ugrik be, hogy mi miatt. szvsz kezdj újat. -
Helyes, en most meloban nyomogatom :D Remelem holnap jonni fognak mar a bevandorlok, igy is csomoan mar majdnem legendasak :D -
sirdond #1051 amúgy pont én is múlt hétvégén kaptam kedvet hozzá, sajnos odáig nem jutottam el,hogy csináljak is egy fortot, de majd most hétvégén :) -
Hat igen :) Meg az ini filet is megneztem, de van normalis pop limit. Majd meglatom, varok meg 1-2 evet es ha nem hat nem :( -
sirdond #1049 kapásból azt mondanám, hogy olyan helyen vagy, amit nem érnek el, de mivel kereskedők vannak, ezért passz.
-
25k a gazdasagom -
Na visszatert az erő, ujra elkezdtem, az alapok megvannak, a kerdesem a kovetkezo.
Miert nem jott eddig meg egyetlen egy bevandorlo sem :( Szerintem lassan mar 1+ éve megy az erőd és semmi, kereskedok jonnek mennek. -
sirdond #1046 igen, láttam, de napközben nem volt időm válaszolni. -
Lemaradtunk valamiről? Ez már 003? Hol van a 002? :D
Szerk.: Lehet majd megint elő veszem a gamet egy kicsit. a régi verzió még mindig fent van.
Sirdond neked meg küldtem privit tegnap
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.07. 14:14:37 -
sirdond #1044 Udv ujra itt :D -
-
Zero_003 #1042 Na egyébként pont mostanában elkezdtem megint erődöt építeni.
Mármint generáltam egy rakás világot, kerestem helyet, de még nincs meg a tökéletes helyszín.
Van egy olyan megint, ami egy négyzetnyi vulkán, kiemelkedve a síkságból. Az a gond vele, hogy csak nekró szomszédja van, goblinok nincsenek a környéken. Ja és fák sem, kősivatag az egész. De könnyen belakható, bevédhető, van magma meg víz.
Van most egy jobb, mindenféle szomszéd van, folyóvölgy, vulkán, fák is, de azon aggódom, hogy az iszapos homok jó-e az üveggyártásnak, meg hogy van-e valahol agyag..? Jó lenne egy mindenre képes erőd...
Egyébként a háromfelé szegregált erődöt akarom megépíteni végre, egyharmad normál törpe, egyharmad vérfarkas vagy vérakármi, meg egyharmad vámpír, mindhárom önmagában önellátó... Az nagyon nagy meló, és rohadtul össze kell szervezni, meg előre jól megtervezni az egészet. Úgy szeretném, hogy a sima törpék laknának a hegyben, ahogy azt szokták, a vérizék egy felszíni faluban, házakban, a vámpírok meg egy föld alatti városban, alattuk meg zombikkal töltött kriptarendszer. Különböző szekciók közt zsiliprendszerek, meg csúszdák, amiken árut lehet átadni. Kereskedelmet meg bevándorlást lesz szép megoldani így...
Vérizéknek nem kell kaja csak alkohol, ők lehetnének egy ilyen felszíni mezőgazdász-alkoholista banda, a vámpíroknak meg se kaja, se alkohol nem kell, ellenben rohadt lassan dolgoznak, nem tudom mire lennének használhatók a védelmen kívül...
Nem tudom, lesz-e erőm hozzá, két napja csak a tökéletes helyet keresem, ahol esélyes, hogy lesz türelmem végigcsinálni... -
Zero_003 #1041 Úgysincs kapacitásuk rá hogy bannolva tartsanak. :P