PC-re is jön a Super Meat Boy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Már régota lehet tudni, h jön pc-re, csak microsoft le stipistopizta, ezért microsoft exkluzivnak kellett lennie ha jól tudom 1honapig
2. Pc exkluziv lesz még mr. minecraft, VVVVV(nemtom pontosan mennyi V) indie játékbol a föszereplö, meg még lesz egy exkluziv karakter
3. Aki nem steam-en veszi annak Headcrab helyett egy Goo(world of goo) lesz az exkluziv karakter
Amugy én már nagyon várom, régen volt már ilyen jó akciodus platform játék pc-re 😊
2. Pc exkluziv lesz még mr. minecraft, VVVVV(nemtom pontosan mennyi V) indie játékbol a föszereplö, meg még lesz egy exkluziv karakter
3. Aki nem steam-en veszi annak Headcrab helyett egy Goo(world of goo) lesz az exkluziv karakter
Amugy én már nagyon várom, régen volt már ilyen jó akciodus platform játék pc-re 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tetszik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.