Kiszivárgott a netre a Harry Potter első félórája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki feltette a 36 percet annak birtokában van a teljes film a netes pletykák szerint. Megnéztem , eddig nem várni akartam a jövõ nyárig és egybe megnézni most már nem fogok várni és irány a mozi. 😊
Persze, attól függetlenül, hogy megvan, én sem nézem meg, megyünk éjféli vetítésre uncsitesómmal, azt jól van. Ha meg addig nem csinál neki senki feliratot, akkor majd én, me anyukámat érdekli, csak sajnos meló és pénzhiány miatt nem jön velünk (meg a francnak van kedve éjfélre menni, szerinte 😄)

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

És van egy olyan réteg aki úgy csinálná mint te hogy mozi+dvd stb... de fullcsóró és annak is örül hogy van netje amirõl le tudja tölteni a filmeket
Tuti a releaser teamek várják hogy a többi is kijusson... de nem fog. Ez direkt juttatták ki.
JackSparrow88
És van még egy olyan réteg is amit sokan nem gondolnak fõleg a városiak hogy sok helyen még mozi sincs vagy ha van is akkor elég messze. Pl. nálam ez a helyzet 😊

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Az kifelejtette,hogy a 2. és 3. réteget kétfelé lehet bontani. Van aki letölti a netrõl a filmet, megnézi, és annyira megtetszik neki, hogy elmegy és megnézi moziban is.
Nekem errõl az a véleményem, hogy én nagyon szeretem a Harry Potter filmeket, a könyvet is elolvastam.

Én nem nézném végig semmi pénzért elõre az elsõ fél órát. Még egy teljes mozis változatot se, mert azok általában undorító rossz minõségû vízhangos vackok. Megvárom 25-ét, elmegyek a moziba és megnézem ott. Utána ha adják a helyi moziba, mely sajnos nem multiplex megnézem ott is, majd megveszem DVD-n a gyûjtõi (ha van) vagy a kétlemezes változatot eredetiben.

Aztán persze van egy 2. réteg, akit nem érdekel annyira a HP, így letölti netrõl megnézni, de ha nem lehetne letölteni, akkor megnézné moziba.

A 3. réteg az is letölti netrõl megnézni, de ha nem lehetne letölteni, akkor se menne el a moziba, mert nem érdekli annyira.

A 4. réteg pedig még csak le se tölti, mert egyáltalán nem érdekli.

Pénzügyileg itt az a kérdés, hogy a 2. rétegbe hányan lehetnek, akik elmennének a moziba, de csak azért mert kíváncsiak rá és nem lehet beszerezni sehonnan.
Több mint valószínû, hogy ez jóval kevesebb mint akik az elsõ szinthez tartoznak.
"Mint a szaklap cikke megjegyezte, nehéz megítélni, hogy pontosan milyen hatással van egy nagyszabású produkció mozis bevételeire az ilyesfajta kiszivárogtatás."
Egyszerû. Ha jól sikerült, akkor az emberek el fognak menni a moziba megnézni az egész filmet.
Ha szar, akkor meg nem.
Ahhoz képest egész jó minõség ám!

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Az élet nehéz...fõleg azoknak, akik nem tudják megvárni a teljes filmet, inkább megnézik fél óránként.

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m