17
-
Béka Benő #17 Mi a túrónak készítik el a harmadik rész ?
Már a 2.rész is nézhetetlen volt !
A zseniális első rész után nem lett volna szabad folytatni a MIB-et ! -
bippo #16 Vagy csak a moziból kifelé menet belenéztél egy piros fénybe... :) -
ZeemanX #15 Jaja. Bár csak "feltételezem", hogy szar volt, mert 1 frame-re nem emlékszem belőle... :-D (Ergo, számomra biztos nem volt vmi ütős mozi.) -
bippo #14 Hogy érdemben is válaszoljak: Josh Hartnett is hasonlít Tommy Lee Jones-ra. De ha egy fialabb korát akarták volna ábrázolni (mint amit fognak ábárzolni Brolinnal), akkor őt tudtam volna elképzelni a szerepre.
És mivel Hartnett fiatalabb, mint Brolin, jogos a 'picit fiatalabb kiadásban' jelző. -
bippo #13 Hú, kimaradt a reggeli Xanax? Vagy mi bajod van? -
#12 Van még egy pár kép Josh Hartnett-ről az interneten. Nézd meg, jó?
Egyébként most, hogy jobban megnézem igazad lehet, hisz a nyakkendő és a zakó sem hasonlít Jones-éra. -
hajnaltores #11 Istvánom, leszedtél egy olyan képet, ahol egy képen egyformán mosolyognak- egy olyan oldalról, ami ezzel foglalkozik, tök ügyi vagy! :) -
G22 #10 Tommy Lee Jones nem fog szerepelni? -
matatom #9 Egyedül az orra nem stimmel, de korral ez szinte mindenkinek krumplisodik. -
Wittgen #8 És igazad van. Nekem fel sem tűnt a hasonlóság. -
matatom #7 Csak hogy alátámasszam:
-
matatom #6 Hogy hogy jön ide Josh Hartnettet? Láttad már a szemeit? Kiköpött Tommy Lee Jones húzott szemek. Nekem rögtön ez a figura kattant be. -
hajnaltores #5 Igen? Miért ő olyan öreg? Meg hogy jött Josh Hartnett ide? Hallod, baszki, kinyírlak! Hogy képzelted ezt? Josh Hartnettet? -
Quantumleap #4 Uramatyám. A tartalom elég gáz... -
bippo #3 Ez a csizma! No comment.
Josh Brolin jó választás. Még Josh Hartnettet tudnám elképzelni egy picit fiatalabb kiadásban. -
xido #2 De ha lesz fiatal K..akkor lesz fiatal Z is?...R.I.P. Rip Thorn:) -
ALDO #1 Már a 2 is szar volt.