Kapcsolatgyilkos játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azokkal van baj akik már szinte "függõk"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
https://twitter.com/foodlfg
Akik rendszeresen játsszák azoknak tényleg nincs életük xd
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Van menyasszonyom, ha minden összejön jobb fizetés, oké gyerek nincs, vannak haverjaim, össze is szoktunk csörreni bulizgatni, és mégis örömmel leülök a géphez, játszogatni nézelõdni, netezni, mert kikapcsol, és érdekel.
De nem vagyok függõ ettõl függetlenül persze...
persze, mer aki állandóan wowozik az nem jut el odáig hogy legyen valakije 😄DD
Pl.: normális barátnõ, elõmenetel a munkahelyen, több pénzel kecsegtetõ állás, gyereknevelés stb.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
szerintem örülhetek, ha heti átlag 5 órát játszhatok...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Persze még mindig megvannak, de ez azért durva volt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az itt felsoroltak közül az AC az valóban eléggé lekötött engem is, dehát egy ilyen játékot azért pár nap alatt végig tol az ember (pont a "karácsonyi szünetben" játszottam) aztán vége. Míg egy MMORPG évekig mérgezheti az ember elméjét. Hú, ez milyen mondat volt. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.