Kapcsolatgyilkos játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennél már csak az a rosszabb ha a játék az ivás rovására megy <#pias><#nevetes1>
Tower Guard
Hát igen, ez így van.
Azokkal van baj akik már szinte "függõk"

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Igen, akkor semmi gond nincs, ha csak annyit játszik az ember amennyitõl "egészségesen jól érzi magát". Sõt, ha párban is tudnak játszani a baráttal/ barátnõvel az kimondottan kapcsolatépítõ lehet. Igen én is rosszul fogalmaztam. Normálisan tizedére esik a játékidõ, ha van más értelmes elfoglaltsága a gémernek. A cikkben valószínû, hogy a csõgémerek szerepelnek. Akiknek a virtuális világ a kiteljesedésük. Na itt már gondok lehetnek a kapcsolatokkal.
Ezekszerint a lista alapján a Mass Effectel nagy biztonsággal lehet játszani. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ffxi
Áááh... COD-hoz még1 stigulát lehet behúzni 😊

Fákjúal!

Azaz! <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Tower Guard
De wowozni semmiféleképp 😄
Akik rendszeresen játsszák azoknak tényleg nincs életük xd

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Ebben azért nem adok neked igazat!
Van menyasszonyom, ha minden összejön jobb fizetés, oké gyerek nincs, vannak haverjaim, össze is szoktunk csörreni bulizgatni, és mégis örömmel leülök a géphez, játszogatni nézelõdni, netezni, mert kikapcsol, és érdekel.
De nem vagyok függõ ettõl függetlenül persze...

na pont ezt akartam írni, csak úgy kifejezve hogy aki wowozik annak élete nincs nemhogy nõje =D
Érdekesség, hogy a World of WarCraft elég hátul szerepel, pedig sokan valószínû ezt tartották a "legkapcsolatgyilkosabb" címnek.

persze, mer aki állandóan wowozik az nem jut el odáig hogy legyen valakije 😄DD

Én csak akkor kockulok, ha nincs mit csinálnom...Amúgy meg nem találtam itt a környéken haverokat szóval ne csodálkozzanak, hogy suli után néha géphez ülök...

Igazából akkor játszik az ember, ha nincs semmi más értelmes a láthatáron.
Pl.: normális barátnõ, elõmenetel a munkahelyen, több pénzel kecsegtetõ állás, gyereknevelés stb.
Se Unreal Tournament, se S.T.A.L.K.E.R. valamelyik része a listán.
Csaj nincs, játszani (általában) idõpocsékolás, inkább lemegyek gyúrni! <#gonosz3>
koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

buklee
A wow azért nem az elsõ mert aki wowozik annak nincs kapcsolata, nemhogy nõvel a külsõ világgal sem így nincs ami elromoljonxd.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Kíváncsi leszek itt a házis sg kérdõíven hogy fog alakulni a dolog ( jelenleg 85% nem 14% igen (85 válaszadó)
koschwarz
nekem meg az élet hatására csökkent a kockulásom ideje 😄

szerintem örülhetek, ha heti átlag 5 órát játszhatok...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem meg a kockulásom ideje csökkent a barátnõm hatására.
Kensin
Egy haverom barátnõjével szokott WoW-ozni. Egyszer mikor hamarabb ment lefeküdni a másnap reggeli ZH miatt, a csaj hisztibe kezdett, hogy hogy tudja otthagyni a játékot, amikor õ még szeretett volna játszani (éjfélkor). Azután félóránként addig írogatta neki az sms-eket, amíg haverom le nem vette a hangot a mobilról. 😊

Persze még mindig megvannak, de ez azért durva volt 😊
IMYke2.0.0.0
Egyik ismerõsnõmrõl már írtam fórumban: 27 éves, Gates of Andaron-függõ... és még "érintetlen". Ki nem mozdulna a világért sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, azt nem is mondtam, hogy nálunk én vagyok az informatikus, de az asszony a kocka. 😊
Szerintem nem jó 1500 embert kérdeztek meg. Meg hát az kevés is. Én személy szerint az MMORPG-ket tartom a legveszélyesebbnek. Nem konkrétan a WoW-ot, hanem úgy általában mindet. Nagyon be tudják szippantani az embert. Nem magamból indulok ki. 😊

Az itt felsoroltak közül az AC az valóban eléggé lekötött engem is, dehát egy ilyen játékot azért pár nap alatt végig tol az ember (pont a "karácsonyi szünetben" játszottam) aztán vége. Míg egy MMORPG évekig mérgezheti az ember elméjét. Hú, ez milyen mondat volt. 😊
IMYke2.0.0.0
Quake 3 multiban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Öööö... Dead Space.<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Call of Duty mint kapcsolatgyilkos játék? Ez új.

dronkZero
"20) Angry Birds"
Hát ez meg mi a repedt here, ilyen címmel? 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tower Guard
7. ) Super Mario Bros Geccc!!
Dobom a csajomat a picsába, inkább mariozok napi 14 órákat! 😄
Ultrasirály! 😄