28
-
gerlasz #28 Ennél már csak az a rosszabb ha a játék az ivás rovására megy -
#27 Hát igen, ez így van.
Azokkal van baj akik már szinte "függők" -
Bren X #26 Igen, akkor semmi gond nincs, ha csak annyit játszik az ember amennyitől "egészségesen jól érzi magát". Sőt, ha párban is tudnak játszani a baráttal/ barátnővel az kimondottan kapcsolatépítő lehet. Igen én is rosszul fogalmaztam. Normálisan tizedére esik a játékidő, ha van más értelmes elfoglaltsága a gémernek. A cikkben valószínű, hogy a csőgémerek szerepelnek. Akiknek a virtuális világ a kiteljesedésük. Na itt már gondok lehetnek a kapcsolatokkal. -
Hoz_Hun #25 Ezekszerint a lista alapján a Mass Effectel nagy biztonsággal lehet játszani. :) -
#24 Áááh... COD-hoz még1 stigulát lehet behúzni :) -
FoodLFG #23 Azaz! -
#22 De wowozni semmiféleképp :D
Akik rendszeresen játsszák azoknak tényleg nincs életük xd
-
#21 Ebben azért nem adok neked igazat!
Van menyasszonyom, ha minden összejön jobb fizetés, oké gyerek nincs, vannak haverjaim, össze is szoktunk csörreni bulizgatni, és mégis örömmel leülök a géphez, játszogatni nézelődni, netezni, mert kikapcsol, és érdekel.
De nem vagyok függő ettől függetlenül persze... -
szakemo #20 na pont ezt akartam írni, csak úgy kifejezve hogy aki wowozik annak élete nincs nemhogy nője =D -
KP27 #19 Érdekesség, hogy a World of WarCraft elég hátul szerepel, pedig sokan valószínű ezt tartották a "legkapcsolatgyilkosabb" címnek.
persze, mer aki állandóan wowozik az nem jut el odáig hogy legyen valakije :DDD -
tttttom #18 Én csak akkor kockulok, ha nincs mit csinálnom...Amúgy meg nem találtam itt a környéken haverokat szóval ne csodálkozzanak, hogy suli után néha géphez ülök... -
Bren X #17 Igazából akkor játszik az ember, ha nincs semmi más értelmes a láthatáron.
Pl.: normális barátnő, előmenetel a munkahelyen, több pénzel kecsegtető állás, gyereknevelés stb. -
Bren X #16 Se Unreal Tournament, se S.T.A.L.K.E.R. valamelyik része a listán.
-
visnait #15 Csaj nincs, játszani (általában) időpocsékolás, inkább lemegyek gyúrni! -
#14 -
#13 A wow azért nem az első mert aki wowozik annak nincs kapcsolata, nemhogy nővel a külső világgal sem így nincs ami elromoljonxd. -
morden #12 Kíváncsi leszek itt a házis sg kérdőíven hogy fog alakulni a dolog ( jelenleg 85% nem 14% igen (85 válaszadó) -
#11 nekem meg az élet hatására csökkent a kockulásom ideje :D
szerintem örülhetek, ha heti átlag 5 órát játszhatok... -
Szefmester #10 Nekem meg a kockulásom ideje csökkent a barátnőm hatására. -
#9 Egy haverom barátnőjével szokott WoW-ozni. Egyszer mikor hamarabb ment lefeküdni a másnap reggeli ZH miatt, a csaj hisztibe kezdett, hogy hogy tudja otthagyni a játékot, amikor ő még szeretett volna játszani (éjfélkor). Azután félóránként addig írogatta neki az sms-eket, amíg haverom le nem vette a hangot a mobilról. :)
Persze még mindig megvannak, de ez azért durva volt :) -
#8 Egyik ismerősnőmről már írtam fórumban: 27 éves, Gates of Andaron-függő... és még "érintetlen". Ki nem mozdulna a világért sem.
-
Celeborn #7 Ja, azt nem is mondtam, hogy nálunk én vagyok az informatikus, de az asszony a kocka. :) -
Celeborn #6 Szerintem nem jó 1500 embert kérdeztek meg. Meg hát az kevés is. Én személy szerint az MMORPG-ket tartom a legveszélyesebbnek. Nem konkrétan a WoW-ot, hanem úgy általában mindet. Nagyon be tudják szippantani az embert. Nem magamból indulok ki. :)
Az itt felsoroltak közül az AC az valóban eléggé lekötött engem is, dehát egy ilyen játékot azért pár nap alatt végig tol az ember (pont a "karácsonyi szünetben" játszottam) aztán vége. Míg egy MMORPG évekig mérgezheti az ember elméjét. Hú, ez milyen mondat volt. :) -
#5 Quake 3 multiban...
-
#4 Öööö... Dead Space. -
richard45 #3 Call of Duty mint kapcsolatgyilkos játék? Ez új. -
#2 "20) Angry Birds"
Hát ez meg mi a repedt here, ilyen címmel? :D -
#1 7. ) Super Mario Bros Geccc!!
Dobom a csajomat a picsába, inkább mariozok napi 14 órákat! :D
Ultrasirály! :D