A StarCraft 2 a warezolók kedvence
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg a lényeg, te konkrétan átírhatdnád a neved "antistarcraftra". Egyszerûen nem értem, hogyha valamit ennyire utálsz mérnem szarod le?? Nekem eszem ágában sincs általam nem kedvelt játékokról szóló cikkekbe belépni és írogatni faszságokat.Mellesleg azt sem értem, hogy egy elkurvult cég mért jó játékokat ad ki? mérnem szarokat?
(érdekes amúgy, hogy más magyar fórumokon többségben vannak azok akik azon a véleményen vannak, hogy a blizzard "elkurvult", itt az sg-n meg vakon védik nagyon sokan, ebbõl le lehet vonni egy olyan következtetést, hogy az sg-n videójáték rovatban írógatók, hihetetlen könnyen manipulálhatók)
Amúgy leírom inkább, hogy igen foglalkoztat a téma igazad van, a követekzõ 3-4 hozzászólásod alol a talajt ki is húztam úgy érzem, mert te csak azt tudod írni, hogy "hidegen hagy lol "...
SC2 --- 20 ora játékidõ (eki ért hozzá, talán 10ora)
A többi játékról ne is beszéljünk mert ma egy játék az vicc!
Esetleg bármilyen építõ jellegû hozzászólás, nem csak "böff, anyád csá" ?
Those who wish to follow me I welcome with my hands
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Régebben mi sem vetettük meg a warezt, lehet ez a sors bosszúja :-)
Másodszor: Több mint tíz évig gyakorlatilag semmit nem kaptak abból, hogy a játékukat közvetítették. A kespa és a meccseket sugárzó tévék többszörösét kaszálták le annak, amit a Blizzard az eladásokból. Teljesen jogos a jelenlegi törekvésük.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Persze ez logikus, csak nem egy olyan cégnél ahol állítólag a játékos a fontos.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.