6
  • hangulati
    #6
    a tarsadalmi egyenlotlensegek mindenhol ervenyesulnek. online is.
  • MsUser
    #5
    Lerövidítem a cikk és a statisztika mondandóját, akinek van pénze rá annak van otthon NET akinek nincs annak nincs. Aki megteheti a család minden tagjának van számítógépe, ehhez szükség van nagyobb sávszélre is. Így feketén-fehéren érthetőbb a dolog.
  • nando42
    #4
    Komolyan remélem, hogy én értettem félre az üzenetet, de nekem határozottan az a véleményem, hogy itt nem a cikket gúnyolta az elvtárs, hanem mostanság annyira divatos PC-fogalmát tette nevetség, gúny tárgyává. Ez hányadik réteg is? Harmadik talán. :)

    Hogy ez most mi volt pontosan: cinizmus, irónia, vagy szarkazmus, az el nem döntöm, ha tippelni kéne, akkor a cinizmus, s szarkazmus valami különös egyvelege. :)

    Hm..., de szívesen vissza mennék a suliba. :))
  • nlght
    #3
    Szarkazmusról hallottál már? Irány a wikipedia ->
  • nando42
    #2
    Hunyadik söröd után böffentetted ezt kedves nemzettárs?

    Én még arra tudok gondolni, hogy a más etnikumokban sokkal jobban dominál a közösségi szellem az offline életben, s ez is indukálja a különbségeket, ahogyan egy másik példában mondjuk sokkal több gyermeket is vállalnak a feketék / spanyolok azonos társadalmi státuszban is.
  • Amergin
    #1
    Micsoda rááááásszizmus! Tilcsákbe! AÉJRÓUPÁÁ segííccs!!
    Óh borzalom! Kimondani azt, hogy a rasszok, népek, kultúrák között KÜLÖNBSÉGEK vannak, az tabu! Hiszen van értékítéletünk és ennek alapján akkor az egyiket többre becsüljük, mint a másikat és "ez már tűrhetetlen": rasszista-soviniszta-trappista tendencia (felsőbbrendű-alsóbbrendű, ismerős?)
    Az ilyen hozzáállás nyílegyenesen vezetett a gázkamrákhoz!
    Elhatárolódom!