14
-
Wittgen #14 Nekem tetszik biztosan megnézem. -
winnie #13 eredetileg idén februárban mutatták volna be a filmet, de aztán a lionsgate előbb elhalasztotta márciusra, majd inkább levette műsortervéből, vagyis úgy döntöttek, hogy passzolják a mozis megjelenést. ekkor jött a képbe a rogue, mint forgalmazó és inkább átvették a filmet, hogy ne csak dvd-n haljon el. (egy kicsit újraforgattak, plusz a marketinget nem horror irányból közelítették meg, hanem inkább kalandfilmesből.) érdemes meghallgatni a két előzetest, még a színészek hangja is fura, mintha más lenne:)
egy sorban: az a jelentősége, hogy a gyártója szerint a film nem moziképes. (ez jelentheti azt is, hogy rossz, de azt is, hogy nem lehet jól eladni.) -
#12 Annak mi a jelentősége, hogy az egy évvel ezelőtti előzetesben LIONSGATE szerepel elsőként feltüntetve, a mostaniban pedig a ROUGE vette át helyét? Talán egy cég a kettő? -
bmw #11 Jo lesz ez.... -
#10 abban kúl csak igazán -
sandor8206 #9 hát sztem akciószínésznek is teljesen ok, a szikla, con-air, face/off akcióhármasa kurvajó -
#8 Nálam a Veszett a világ tőle a csúcs -
maxy182 #7 Szeretem a kosztümös filmeket, biztos ezt is meg tudnám nézni egyszer, úgyhogy én várom... -
#6 kis solomon kane utánérzése van. lehet meglesem. -
#5 azért castor troyként elég míveset alakít a face/offban, nem beszélve a legendás "put the bunny back in the box" mondatról a conairben. -
Mister #4 és az ismerősöm alakítja a kiscsaj anyját :) -
nessboth #3 Nicolas Cage vagy amolyan esetlen karakternek, vagy drámai színésznek tökéletes, akcióhősként, és szellemlovasként nevetséges. Ez a karakter viszont újfent jól áll neki. Ezt a filmet is várom, micsoda filmév lesz 2011, csak hullámzanak az izgalmasabbnál izgalmasabb filmelőzetesek! -
#2 kersztes lovagok, fantasy.
jonak tunik, Megnezzuk. -
unisol1 #1 Ehh, ismim még márciusban mondta, hogy ő készített Cage-nek neoprene zoknit 1 kardozós filmhez, amit nálunk forgatott, mer' k.rva hideg vízben kellett kardoznia... Nem tudtam milyen filmről beszél, végre itt a válasz! (igen, hiába a trailer, nem tudtam a film létezéséről sem...)