Megjött a legújabb szuperhős képregényfilm előzetesének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez vmi gagyi....
Hát ez sz*r lesz!
SZTK-szemüveges néger hülyegyereket minek tesznek a filmbe ? <#szomoru2>#szomoru2><#levele>#levele>
Remélem a film azért nem egy Fantasztikus négyes színtû baromság lesz...<#ejnye1>#ejnye1>
Remélem a film azért nem egy Fantasztikus négyes színtû baromság lesz...<#ejnye1>#ejnye1>
És miért komolytalan? Mert van benne egy-két poén is? Mikor lenne komolyan vehetõ? Ha "nagyon darkos" lenne, vagy "R besorolású"? Szerintem kicsit fárasztó már ez az új trend, hogy minden legyen baromira sötét, meg komor.
Nem minden képregényfigura Batman, akinek ez jól áll. Ennél fogva remélem, hogy az új Superman filmet sem akarják nagyon "darkosítani", csak mert most az divat. Nagyon nem illene a figurához.
Nem minden képregényfigura Batman, akinek ez jól áll. Ennél fogva remélem, hogy az új Superman filmet sem akarják nagyon "darkosítani", csak mert most az divat. Nagyon nem illene a figurához.
Miért ne játszhatna többet is? Sõt, igazából ez már a harmadik képregényfilmes karaktere, hiszen Deadpool és Green Lantern elõtt ugye játszott a Penge harmadik részében is, õ volt Hannibal King. Sõt, ha minden igaz, évek óta vele tervezik a Flash-filmet is, de szerintem azt már végül másra fogják bízni.
Ez valami paródia? Mert igazinak marhára komolytalan!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Fasza, hogy két nagy rajongótáborral bíró szuperhõst is ugyan az a színész játszik. Remélem az új Superman szerepét is neki adják...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
green lantern is ilyen vicces figura a comic-ban, vagy csak reynoldshoz igazították a szerepet mert õ milyen vicces csávó?
Nagyon ígéretesnek tûnik, szerintem Reynolds telitalálat a fõszerepre. A CGI-ruha is tetszik, kicsit az Automan sorozatot juttatja eszembe gyerekkoromból. Egyedül a maszkja nem jön be annyira, de még biztos sokat csiszolnak az effekteken.
Valahogy felnõtt fejjel ezek az amerikai képregényhõsük eléggé nevetségesek! Zöld Lámpás... Na ne már! Ennyi erõvel jöhet majd a Rózsaszín Turmixgép, a Fekete Horgásszék, és az über alles Kék Mûanyagbili! (Ilyenbe sz@rtam gyerekkoromban.) <#hehe>#hehe>
Nothing to say
Nebassz ez jónak néz ki!!!