31
  • Merces
    #31
    ..nem csak a csapbol is ez folyt.Mert forradalmi 3D meg ez most odavág hogy tiz éve dolgozik a forgatókönyvön , hogy kétszáz csillió dollár, meg milyen mimika.....bullshitt, a Tronnak meg alig ér el hozzám több reklámja mint a bármelyik hollywoodi blockbusternek.Ráadásul a ott mindenki tudja miféle gányságról van szó mer ugyebár remake, az eredeti meg megmosolyognivaló hülyeség,ami legfeljebb a nyolc év alattiaknak lehet érdekes.
    A közizlés meg elég objektiv ellentétben egy film értékelésével, ami az én szubjektiv értékelésem szerint nem való olyan magas polcra ahova tették.
  • sandor8206
    #30
    ha jól tudom nem közízlésről megy a vita hanem objektív dolgokról, tényekről, számokról, semmivel se volt sztem több reklámja az avatranak mint akármelyik blockbusternek, sőt a marketingje sztem kifejezetten gyenge volt egy TDK-hoz képest,esetleg az ingyenes 20 perces vetítés volt egyedi de azt meg átlagember aki a lóvé nagyját kitermeli leszarta
    pl: Tron2-nek ugyanez volt és sokkal több reklámja, 3 előzetes, eleve folytatás ugyanúgy 3D, még is kételm hogy egyáltalán a 2 milliárd közelébe fog érni
    nincs itt semmi misztérium, több embernek tetszet mint akinek nem
    reklámot felhozni meg oktalanság, hisz akkor mindegyik halivudi blockbuster kaszálna, ha csak azon múlna
  • Merces
    #29
    HÚÚÚÚ AVATATAR FLÉM BESZÁLLHATOK NA,LÉCCI LÉCCI

    sandor ne felejtsd el, hogy a közizlés igen könnyen formálható , mer az a cool amire a Endi Vajna aszongya, hogy jó. Ha most elkezdenénk egy Tom és Jerry reklámkampányt eladhatnánk egy csomó DVD-t.
  • sandor8206
    #28
    gyakorlatilag senkit nem érdekel, hogy te vagy akárki ki milyennek tartja az Avatárt, hogy skyline szintű vagy sem stb., ha csak a 3D miatt pörgött volna annyira a nézősereg + még utólag kiderült a nagytöbbségnek, hogy szar film is (te szted ez áll fent), akkor miért veszik a sima 2D-s dvd-t mint a cukrot? papírnehezéknek?
  • NEXUS6
    #27
    Kisebb bukás alatt azt értem, hogy nem hozza be, vagy minimális haszonnal, amit ráköltöttek.
    Persze 3D nélkül azért valszeg jóval olcsóbb is lett volna.

    Szerintem az emberek többsége a 3D miatt nézte meg, és a jegyárak is magasabbak voltak. Most jelent meg a Skyline c. inváziós horrorfilm, az Avit is kb hasonló kategóriának tartom 3D nélkül. Elég sok ember számára gyak. nézhetetlen.
  • Wolfman017
    #26
    Ez most hogy jön ide?:D A 2 kommented között közel 3 óra telt el és értelmesen is megfogalmazhattad volna a véleményed egy "Köszönöm hogy röhöghettem az írásodon jól esett:D" helyett, ne pedig most legyen betörve az orrod és próbálj végső elkeseredésedben valami teljesen nem idetartozó baromsággal a magaslóról osztani, hogy te dolgozni mész... Gyökér vagy ennyi.
  • sandor8206
    #25
    "...még egy kisebb bukás is lehetett volna belőle,.."
    MARHASÁG!!!
    Akkor 2D Dvd, Bluray miért döntöget rekordokat? Hidd el akkor is megnézték volna ennyien, mint akármelyik nagyobb blockbustert (LotR, SW stb.) a 3D csak ahhoz kellett, hogy ne 2 milliárdot keressen, hanem 2,7
  • NEXUS6
    #24
    Bírom én is az ilyen trollokat, akik összelollozzák a fórumokat, és olimpuszi magasságokból szólnak be. Megköszönheti, hogy még az ő érveit is te írod le neki.
    :)
  • NEXUS6
    #23
    És ehhez nekünk mi közünk?
  • Watchmen
    #22
    Így igaz kishitű vaok tudod csak épp megyek melózni mert azt is kell valakinek.
  • winnie
    #21
    "De tudjátok mit nektek van igazatok mert hát kinek másnak lehet."

    látod, ez a baj. kishitű vagy, nem hiszel magadba, meghunyászkodsz, lehajolsz a szappanért, képtelen vagy kiállni az igazadért. ahelyett, hogy leírnád, hogy mire gondolsz, csak ennyire futotta tegnap: "Köszönöm hogy röhöghettem az írásodon jól esett". sokkal komolyabban vehető lett volna a véleményed, ha leírod, hogy igenis jobb az avatar sztorija, vagy jobbak a színészek. mert, és most lehet, hogy meglepődsz, valaki szerint így van.

    (mivel mindig van, aki nem képes dekódolni, ezért nekik: a fenti sorok persze provokációnak jók csak, céljuk az értelmesebb fórumkommunikáció elősegítése:)
  • Watchmen
    #20
    Örülök akkor mindenki röhög mindenkin. Én nem akarok már semmit se kivesézni mert belefáradtam. Alapjába véve tudod már azon el kéne gondolkodni, hogy a Hp 7 részes az Avatar 1-et élt meg, lehet a többi rész pedig teljesen kifog tenni egy nagy egészet. De tudjátok mit nektek van igazatok mert hát kinek másnak lehet.
  • winnie
    #19
    köszönöm hogy röhöghettem az írásodon jól esett:D vagy komolyan gondoltad, hogy a HP története nem jobb, mint az avatáré? ha valamit ad az irodalmi alapanyag, akkor az a sztori és a hp abban igen erős.

    a színészek? az más kérdés, de a HP tele van a legjobb angol színészekkel, az avatarban meg ott vannak a navik, sam worthington, zoe saldana, joel moore, michelle rodriguez. ők is jók, de nem hiszem, hogy felveszik a versenyt maggie smith-szel, alan rickman-nel, emma thomson-nal, robbie coltrane-nel.

    ha komolyan gondoltad, semmi gond. előfordul. csak gondoltam rákérdezek.
  • Watchmen
    #18
    ''Bármelyik HP film jobb sztorival jobb színészi munkával van megáldva, még ha azért azok sem a filmművészet csúcsai.''

    Köszönöm hogy röhöghettem az írásodon jól esett:D
  • Kindred Blades
    #17
    Te az a fajta majom vagy, aki trendből utálja Cameron-t, mert csinált egy 3D-s filmet?
    Vagy inkább az a fajta majom, aki az ostobán megírt bulvárcikknek bedől?

    Mert ha megnézzük, Cameron mit rótt fel a fejeseknek, az csupán az, hogy fals reklámkampánnyal operálnak, miközben képtelenek teljesíteni, amit ígértek, így félmegoldásokkal dolgoznak az utolsó pillanatokban. Balfékség ez a Warner részéről? Határozottan. Egyszerűen csak megemlítette? Igen-

    De mi jön le a cikkből? Hogy Cameron kiverte a balhét, utcán rendezett felvonulást, hisztériázott és sikoltozott. Szóval gratulálok a cikkhez, néha még bízok abban, hogy a Story színvonalán felül tudunk emelkedni, de minek?
  • NEXUS6
    #16
    Őöööö, most nem értem Cameron miért csinálja a műbalhét, amikor az ő álláspontját ismerve a stúdió végül is jól döntött, nem? Nem adták ki összegányolt 3D-vel.

    Mondjuk azért az Avatar is messze van attól, hogy tökéletesnek lehessen nevezni. Egy fontos és nagy lépés volt a 3D útján, de mint film egy technikai demó, ha nem 3D-ben csinálják meg, még egy kisebb bukás is lehetett volna belőle, mert filmként annyit ér. Bármelyik HP film jobb sztorival jobb színészi munkával van megáldva, még ha azért azok sem a filmművészet csúcsai.
  • bippo
    #15
    Pedig én azt hittem, hogy az Avatar az új Harry Potter :)))
  • Béka Benő
    #14
    Harry Potter kamu 3D-ben = túró !
    Ejj-ejj Warner ! Miért kell mindig átverni a jónépet ?
  • eNMi
    #12
    szerettem Cameron filmjeit, a titanic-ig. spec nekem tök mindegy, h ál 3D, vagy rendes, sajna 'szenzor' hiba miatt nem érzékelem. szóval a 'normál' látvány + jó/elfogadható/értelmes/elgondolkodtató/stb történet kombót többre tartom. amikor nincs, vagy fos a történet az még a 2D-s látványt is megöli.
  • Watchmen
    #11
    Épp erre leszek kíváncsi, hogy mennyivel tudja majd jobban megcsinálni.
  • Axlkenobi
    #10
    Cameron nem a konvertált 3D ellen van, hanem az összecsapott, szar 3D ellen. Ő maga is tervez 3D konvertálást korábbi filmjein: a Titanicot biztosan szeretné átkonvertálni, valamint erősen gondolkodik a Terminátor 2-n is.
  • Merces
    #9
    minőség rovására, az utolsó utáni pillanatokban konvertálják át filmjeiket 3D-be a magasabb bevétel reményében.
    bagoly mondja , fos cgit ad el film fejében, bizisten még a pornóban is jobban néztek ki a kékre pingált ribancok.
  • Rotyoka
    #8
    Szegény kameron... Már csak ezen tud lovagolni, mert rájött hogy Történetben még a HP-t is leűberelte, persze minuszba
  • sanyicks
    #6
    Hát az avatart meg filmként hirdetni félrevezető :DDD
  • emp
    #5
    jah és nem a cikk, hanem a címe ami félrevezető. nem a HP akasztotta ki, hanem hogy a nagy stúdiók is csak a konvertált ál 3D-re utaznak.
  • emp
    #4
    mit nem értetek ezen? Cameron magasról leteszi a Harry Pottert, meg hogy azt hogyan reklámozták. Annyi a lényege, hogy e miatt a kis fiaskó miatt, ismét hangoztatja, hogy szar a konvertált 3D, és nem így kellene átverni a nézőket. Ennyi.
  • bippo
    #3
    Tényleg kicsit zavaros. Nekem úgy jött le, hogy Cameron szerint ugye szar a konvertált 3D, de az még rosszabb, ha 3D-vel reklámozzák, aztán mégsem lesz kész a 3D (pont mert későn állnak neki, és nincs idő minőségi munkára, vagy el sem készül). Mert ez ugye ablakon kidobott pénz.
  • Szolnokboy1
    #2
    Én nem értem ezt a hírt. Most vagy Cameron a bolond vagy Viktor vagy mindkettő. Szóval Cameronnak egyszer az a baja, hogy szar 3D-t adnak ki, egyszer meg az, hogy inkább nem adnak ki szar 3D-t? Vagy most mi van?
  • toarpad
    #1
    Csak egyet tudok érteni a Warnerrel . Úgyis csak szar "kamu" 3D lett volna...