A fotók megosztása kerül elõtérbe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dejó! Lesz a fényképezõkben is: flicker, twitter, facebook, iwiw, messzendzser, meg minden ilyen hulladék... <#idiota>#idiota>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ez kb. az a kategória, amikor a kerékpárt keresztezik az automata mosógéppel, merthogy a lelkes bringás megizzad, ezért mosni kell a pólóját...
A fényképezõgép miért nem lehet fényképezõgép, a megosztásra meg vannak kiváló eszközök. Bármilyen furcsa, ma sincs semmi akadálya a fotók internetes megosztásának. Az okostelefonnal sem akar senki kukoricát pattogtatni <#taps>#taps>
A fényképezõgép miért nem lehet fényképezõgép, a megosztásra meg vannak kiváló eszközök. Bármilyen furcsa, ma sincs semmi akadálya a fotók internetes megosztásának. Az okostelefonnal sem akar senki kukoricát pattogtatni <#taps>#taps>
Ja, hát nyilván így van, de nem mindenkinél. Van, aki még mindig "csak" jó képeket szeretne készíteni, mindenféle dicsekvés és megosztás nélkül.
FOTÓS KÉPZÉSEK és workshopok kezdõknek (ha most vettél DSLR-t), haladóknak (fõleg stúdiótechnika): profi oktató, fotómûterem a legmodernebb eszközökkel, kis csoportok – www.fotoskepzo.hu
Szerintem arra gondol, hogy a fényképezõgépek arra valók, hogy fotókat készítsenek velük. Ennek fejlesztésére kéne pénzt fordítani, nem pedig marketingvezérelt célokra, hogy pl. képszerkesztõ, meg egyéb hülyeségek legyenek a fényképezõgépekben.
Ha definiálná valaki a "fotózás világát"
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
"a fotózás világába egy ilyen szempont ugyanis nem nagyon illik bele."
Mi a francnak kellett a végére ezt a hangzatos marhaságot írni?!
Mi a francnak kellett a végére ezt a hangzatos marhaságot írni?!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!