Ők hatan lehetnek a Batman 3 női főszereplői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényegtelen h melyik csaje lesz benn...város a film nagyon
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
nyilván másokat is meghallgattak a szerepre.
2 hete még teljesen másokról volt szó.
én Blake Lively-t kilõném, hisz benne lesz a Green Lantern filmben is. a DC azért ennyi kontinuitást megengedhetne magának, még akkor is, ha a Batman filmek univerzumában nem létezik GL. Anne Hathaway nem igazán szimpi, bár tehetséges, Knightley-ra ráférne egy újabb blockbuster a sok kosztümös dráma után, Portman a Thor filmbe lesz, pihentessük, Weisz sem szimpatikus kategória, Watts jöhet.
Szóval nálam Knightley és Watts, elõbbi a jó, utóbbi mondjuk a rossz oldalra. Wattsot szívesen megnézném egy negatív szerepben.
Szóval nálam Knightley és Watts, elõbbi a jó, utóbbi mondjuk a rossz oldalra. Wattsot szívesen megnézném egy negatív szerepben.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem szeretem ezeket a híreket, mert kábé fel lehetne sorolni így fél Hollywoodot (ezt most nem az SG írására értem, hanem eleve).
Gaming is believing.
Natalie Portman, Keira Knightley, Rachel Weisz jó lány típus, Naomi Watts, Blake Lively rossz lány típus. 😄
Anne Hathaway olyan semmilyen. Persze bájos meg minden de nem illik oda szerintem.
Anne Hathaway olyan semmilyen. Persze bájos meg minden de nem illik oda szerintem.