8
-
winnie #8 annyi moziban megy, mint a fűrész 3d, az alfa és omega vagy a már megint te. 20-ban nem sok, de annyira nem is kevés. -
Wittgen #7 Vagy mert nem adják minden moziban. Pl, ahol lakom. -
kalapos01 #6 Azért durva, hogy itt van az év egyik legjobb filmje és alig látták csak azért, mert még nincs kint az R5. -
#5 :D -
XymeAVF #4 Számomra az év filmje eddig ha nem lett volna Inception. Nagyon rég izgultam ennyire filmen a főhősökért.
" "jó" kategória ajtajában kopogtat Ben Affleck alkotása, ám belépni sosem fog rajta" - Viktornak biztosan. Oda ugye csak olyan filmek kerülhetnek mint pl a Túl jő nő a csajom... (egy példa Viktor által jónak tartott filmek közül) -
Wittgen #3 Én is megnézném, de itt Kaposvárott még nem nagyon adják. Remélem fogják. -
solti #2 A tégla baromi gagyi volt, első félóra után kikapcsoltam a francba, sehol se volt az eredeti szigorúan piszkos ügyekhez képest...
A tolvajok városa nekem is bejött, igényes, jól megírt film, és inkább a Szemtől szembennel lehet párhuzamot venni, és ebben az esetben a lopást sem tekintem bűnnek (mármint a szemtől szembenből való lopásokat). Összeségében nagyon jó kis film volt, ahogy a hideg nyomon is. -
krajcsovszkig #1 Nekem spec. a tégla nem tetszett, ez viszont annál inkább, jó kis film :P