Az internet és a vallás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy XÐ
Tetsuo
Nos ebben kb. egyetertunk.. Nem hittem volna, hogy mi. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ennél nagyobb baromságot, mint el a felmérés rég láttam... Ez maximum akkor lenne igaz ha a vatikánba kérdezték volna meg a papokat...

mousee
Ez most csak így jött. Elromlott a kávéautomata itt bent melóhelyen, az eredményt meg látod 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Látom magadból indultál ki.. 1. Isten, 2. a profit...
Nem igazán volt említve hogy mi lenne az "államilag támogatott" hobbi helyett. Sztem ez tõled öngól volt.

mousee: Jó szöveg, van még?

Híhez: A vallásról jó móka online vitázni, csak nehogy a tenoristák is olvassák a véleményeket, mert akkor kitör a balhé. Mint már annyiszor.
NEXUS6
<#worship>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

😄DDDDDDDDDDD
Királyság 😊
"az internet lassan maga is egyfajta technológián alapuló vallássá válik"

Most akkor a vallás definíciója: "olyan tevékenység, amit egy ember gyakran ûz" ? Ennyi erõvel a bélyeggyûjtés is vallás.
hát nekem sincs túl jó véleményem a vallásokról, de a netes fórumokon fröcsögõ semmihez se értõ, "sosedolgozott" bulizósfiatalok "vallásügyi" reakciónál számomra nincs félelmetesebb...
a tömegember egyház tagjai õk... ugyanúgy a semmin áll a világnézetük mint a legtöbb vallásosé...

😄😄😄

Egyébként a guglinak már van saját egyháza, nem kell neki másik 😛

Atomreaktor
ja, imádjuk inkább a pénzt 😛

mousee
Mi Atyánk, ki vagy a Cloudban, pingeltessék meg a te neved;
Jöjjön el a te sávszéled, legyen meg a te adatod, mint lokálisan, úgy a clusteren is.
A mi mindennapi tárhelyünket add meg nékünk ma.
És bocsásd meg a mi letöltéseinket, miképpen mi is megbocsájtunk azoknak, kik feltöltenek,
És ne vígy minket a cracks.am-re, de szabadíts meg a BSA-tól.
Mert tiéd az internet és a számítási teljesítmény, és a dicsõség mind örökké. Enter.

Kora reggeli agymenés. Várom a véleményeket 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nahát... még mindig létezik ez az államilag támogatott hobbi, talán majd 10 év múlva...