11
háborús mmorpg
  • Looooser
    #11
    Instructor:
    Training
    quest

    a questekben végig csinálysz mindent utánna trainingben addig jársz míg promociós csatákba nem küldenek, majd az után a meele akármiihez küld át ott már rendes csatákba mész, ott esnek majd felszerelések, és minden csata után kaopsz reward itemeket amik fegyók, kisegítő cuccok stb.
    Twin Blades
    Staff
    lándsza
    kard
    szíbja
    kétkezes pallos
    lánc
    moon chakram
    fegyók eshetnek, nem kell hhozzájuk spacializálódni, automatice tudja használni a karaktered
    a Twin Blades-et nem javaslom lassú kis sebzés, kevés embert lehet abálni egyszerre vele, ami jó azz a staff és a lándzs ezekkel sok embert lehet egyszerre nagyobb területen ütni főleg ha 4x7-et upgradelsz magadon a flaskákkal mwert akkor megnöveli az attack range-t
    ami még jó a sima kard gyors (nagyon futás közben is forgatni lehet ami valljuk be nem egy hátrányos nagy csatákban, amikor közel 70-80 mob áll elötted plussz az ellenséges nációból is támad valaki ;)
    viszont most kicsit elköszönök, meghalta gépem és így nem tudok játszani, jó játékot
  • Culram #10
    Még nem rég kezdtem. Később lesz más fegyó is, vagy csak lándzsa?
    Meg kell csinálni még a tréning küldiket és utána?
  • Looooser
    #9
    ha lessz azonnal szólj :D
    ...
    byz: jah vmi hasonló kicsit többet is kell tenni de az alapja jah az :))))
    ...
  • Kiado
    #8
    Nekem elég unalmas lett ez a játék, 2 napot azért el lehetett vele szórakozni, de azóta be sem léptem.
  • Hurkans
    #7
    Én játszottam a Samurai Warriors-al ami ugye egy Dynasty Warriors koppintás és azt nagyon imádtam a Dynasty is tetszett de az nem fogott meg annyira, és érdekes hogy ebből is mmo-t csinálnak -.-
    Már várom mikor lesz Márió mmorpg...
  • byzhouse
    #6
    ez ilyen nyomd a W-t és nyomd a botforgatás gombot :DDDD
  • Looooser
    #5
    addig egy rövidke tesztelés erejéig javallom :) nem össze vissza repkedős ami a vidibe van az csak nyálcsorgatásra szolgáló herioc jellemzés ;)
  • dregnarr1 #4
    Nagy rajongója vagyok a Dynasty Warriors sorozatnak (az új, össze-vissza repkedőset kivéve), de egyelőre várok ezzel a játékkal, mert ha f2p vagy item mall lesz, akkor kerülöm.
  • Looooser
    #3
    Hupsz sry rossz infót mondtam a CB-nek Okt 25.-én volt vége jelenleg (nov 1-től) OB van, és Item mallal jelenleg nem találkoztam, de ha van eszük nem tesznek bele,sokakat (mint pl engem is) az item mall tart vissza a free játékoktól. szerintem a vége az lesz hogy egyszer meg vesszük aztán játszunk ameddig tudunk, nem hinném hogy havidíjas lesz de erről még nincs infó
  • dregnarr1 #2
    Item mall vagy monthly fee lesz?
  • Looooser
    #1
    Dynasty Warriors Online

    Nem régiben indult az Aeria Games által fejlesztett mmorpg Zárt Béta tesztje, bár jelenleg is bárki tud csatlakozni a játékhoz, ha van aeria accountja. Nem ismerem a korábbi dynasty warriors játékokat, így nem tudom hogy azokhoz képest mennyire változott.
    Miről is van szó:
    Mint a legtöbb mmorpg-ben itt is egy hős karaktert kell irányítani. Három ellenséges náció közül lehet választani melyek a Wei, a Shu és a Wu. A játék Hack-Slash harc rendszerrel működik (értsd: sok ellenség jön rád egyszerre akiket pár ütéses kombó sorozattal padlóra lehet küldeni egy-egy csata alatt akár 1000-1200 ellenséges katonát, plusz az online játékosokat)
    Irtányítás:
    hát kicsit érdekes irányítása van alap beállításokon a mozgáshoz WASD a támadásokhoz JKL (bár az egér bal és jobb egér gombjával is mőködnek) védekezéshez UI gombok ugráshoz NM, így mielött az ember belekezd a játékba érdemes ha át állítja a neki tetsző gombokra.
    Harc rendszer:
    3 fajt támadási lehetőséged van:
    normál támadás: 3-4 et tudsz egymás után ütni
    charged támadás: egy mozdulat sort hajt végre egész nagy sebzéssel
    Mushu támadás: a harc közben az életünket jelző vonal alatt egy Mushu vonal növekszik, ha ez teljesen feltöltődött akkor eltudjuk sütni, érdemesebb tartalékolni ha nagyobb csapat venne minket körbe.
    a harcok közepette néhány katonából kulacsok esnek ki melyeket felszedve tudunk magunkra segítő "varázslatokat" adni. ez egy lényeges dolog a harc rendszerben mert a 7 kulacsot tudsz felvenni, miért fontosak mert ha egy kulacsot haszálsz fel akkor pár másoddbpercre erősebb leszel 2 kulacsnál nagyobb védekezésed van stb (de azt hiszem ezt fegyvere válogatja) de ha hét kulacsot használsz fel a támadási kombinációdat tudod növelni több normál támadás majd egy két charged támadást tudsz leadni az ellenre.
    Kamera.mozgatás ha a városban, vagy a saját házunkban mozgunk akkor lehet irányítani az egérrel, de ezt a háborúban jobb ha elfelejtjük, de van megoldás erre is ha a védekezünk automatikusan a kamera be áll a hátunk mögé.
    A játék célja: kisebb nagyobb csatákban az ellenséges bázisok elfoglalása, melyre több opció van: a bázist védő csoportok leküzdése, tankok leküzdése, bázis vezetők leküzdése, figyelő tornyok lerombolása stb.
    Még nagyon a játék elején tartok így a késöbbi küldetésekről nem tudk tályékoztatást adni, de amit tudni kell a küldetés rendszerről, sajnos menet közben nem nézheted meg a küldetést így figyelni kell, bár még az elején az Instruktorok mondják hogy mit kell csinálnod.
    A gép igény:
    minimum:
    P4 1.8 GHZ
    512MB RAM
    1.8 GB HDD
    Vidi kártya: GeForce 5200 vagy Radeon 9550

    közép:
    P4 2.4 GHz
    1 GB RAM
    1.8 GB HDD
    Vidi kártya GeForce 7300 vagy Radeon X1300

    Nekem egy régi gépem van minimális beállításon simán fut akadás mentesen és szép képed ad a játék.









    Egy kis személyes megjegyzés:
    Bár jelenleg csak egy karakterünk lehet (vagy csak én vagyok a hülye és nem jöttem rá hogy lehet más karaktert csinálni) változatosan tehetjük egyedivé a karakterünket, és bár kicsit vontatottan indul szerintem jó játék és érdemes kipróbálni.

    A játék hivatalos oldala

    ----------------------
    Ha már van ilyen topic sorry én nem találtam, mehet a kukába, és bocsi a helyes írási hibákért :)