18
-
#18 Vége az 1. évadnak!
És nem is lesz folytatás... -
zsozsizsá #17 hát ez az én felirattal szeretném nézni, de csak az 1 és a 3. résznek van:S hogy lehet ?:O -
#16 +fav jó kis sorozat
Érdekes, hogy nincs hozzá felirat, szinkronnal meg csak pár rész érhető el, legalábbis csak az első 6ot találtam meg, meg a 9. részt. :( -
#15 Az első 4 részt megnéztem, és szerintem jó sorozat, ajánlani tudom mindenkinek! -
#14 Látta valaki az első részt? Milyen volt? :) -
#13 látom már ennek a két színésznek sincs elég lóvéja :D -
#12 Nekem mindegy, hogy mi neve, csak jó kis sorozat legyen... :D -
#11 dehogynem. kb. annyira szar mint a Ha/Ver, Ál/Arc és a többi perjeles szójáték. -
n3whous3 #10 akkor már értem :-\ -
#9 Nem lett azért szerintem olyan rossz neve... :) -
#8 blogon meg facebookon lehetett ajánlani magyar cimet:PP -
#7 -
#6 Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, mert James Belushi-t nagyon bírom... -
#5 Én néztem ez eddigi részeket, szerintem nagyon jó! -
n3whous3 #4 Ennek a magyar címe kb. a középsulikban szokásos pártválasztásos mókák során csapatok által felvett nevekre hasonlít. -
#3 sajnálatos... -
#2 nincs AXN csatornám -
#1 A két Jog/Ász, Nick Morelli és Pete Kaczmarek jó humorú, belevaló védőügyvéd, akik Las Vegasban nyitottak irodát, hogy legjobb képességük szerint minden egyes védencük bírósági ügyéért megküzdjenek. Imádják a munkájuk adta kihívásokat, ám a problémamegoldásból a magánéletre is jut bőven: miközben a nőfaló Pete újabb és újabb gyönyörű "áldozatokra" veti ki hálóját a vegasi éjszakában, Nick megromlott házasságát próbálja helyrehozni. És ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete merész párosa munkájában és életében is bármikor képes tizenkilencre lapot húzni a Bűnös Városban. (forrás: PORT.hu)
November 18-tól az AXN műsorán.