18
  • LoSA
    Vége az 1. évadnak!

És nem is lesz folytatás...
  • zsozsizsá
    hát ez az én felirattal szeretném nézni, de csak az 1 és a 3. résznek van:S hogy lehet ?:O
  • [HUN]FaTaL
    +fav jó kis sorozat

Érdekes, hogy nincs hozzá felirat, szinkronnal meg csak pár rész érhető el, legalábbis csak az első 6ot találtam meg, meg a 9. részt. :(
  • LoSA
    Az első 4 részt megnéztem, és szerintem jó sorozat, ajánlani tudom mindenkinek!
  • LoSA
    Látta valaki az első részt? Milyen volt? :)
  • RaZoK
    látom már ennek a két színésznek sincs elég lóvéja :D
  • LoSA
    Nekem mindegy, hogy mi neve, csak jó kis sorozat legyen... :D
  • Gurren
    dehogynem. kb. annyira szar mint a Ha/Ver, Ál/Arc és a többi perjeles szójáték.
  • n3whous3
    akkor már értem :-\
  • LoSA
    Nem lett azért szerintem olyan rossz neve... :)
  • akyyy
    blogon meg facebookon lehetett ajánlani magyar cimet:PP
  • LoSA
  • LoSA
    Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, mert James Belushi-t nagyon bírom...
  • Del Bosque
    Én néztem ez eddigi részeket, szerintem nagyon jó!
  • n3whous3
    Ennek a magyar címe kb. a középsulikban szokásos pártválasztásos mókák során csapatok által felvett nevekre hasonlít.
  • LoSA
    sajnálatos...
  • byzhouse
    nincs AXN csatornám
  • LoSA
    A két Jog/Ász, Nick Morelli és Pete Kaczmarek jó humorú, belevaló védőügyvéd, akik Las Vegasban nyitottak irodát, hogy legjobb képességük szerint minden egyes védencük bírósági ügyéért megküzdjenek. Imádják a munkájuk adta kihívásokat, ám a problémamegoldásból a magánéletre is jut bőven: miközben a nőfaló Pete újabb és újabb gyönyörű "áldozatokra" veti ki hálóját a vegasi éjszakában, Nick megromlott házasságát próbálja helyrehozni. És ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete merész párosa munkájában és életében is bármikor képes tizenkilencre lapot húzni a Bűnös Városban. (forrás: PORT.hu)

November 18-tól az AXN műsorán.