Saw II: Flesh & Blood - a gore rajongók fellegvára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
QTE: quick time event, vagyis nem csak a q, t, és e gombokat kell nyomogatni; vö. guitarhero és néhány RPG
Az, akinek nem tiltja meg az anyukája, hogy a Pokemon-nál véresebb játékkal játsszon, és tetszett neki a film?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem tudom, mi volt az elsõ részben a baj a harccal, én végigtoltam, az egyetlen játék, amiben összeszedtem a platinum trófeát PS3-on. Nekem az volt vele a bajom, hogy unalmas volt. Minden pályán van 1 "fõpuzzle", meg egy rakás egyéb, ami kb. 3 féle puzzle különbözõ nehézségi fokozaton, és a helyszín sem volt valami változatos. Minden esetre megvárom, amíg olcsóbb lesz ez a rész, akkor ezt is megveszem.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ja bocs ezt beolvastam ,szóval akkor milyenekkel kellene játszani?
ki az a beteg aki nem játszik ilyenekkel, amugy milyenek azok az ilyenek?
Az elsõ részt elkezdtem, de annyira szörnyû volt benne a harc, hogy néhány óra játszás után uninstall lett belõle.
ki az a beteg aki ilyennel játszik?
A fûrész 1 nem volt olyan vészes, szerintem érdekes puzzle-k, amolyan szolídan elgondolkodtatósak voltak benne, bár egy helyen elakadtam, ott ahol vízben állok Tapp-el és van kb 1 percem arra, hogy kombinációt rakjak ki a falra festett számokból
mert különben az árammal feltöltött hulla bezuhan a vízbe...
mert különben az árammal feltöltött hulla bezuhan a vízbe...
Bizonyos szempontból nagyon egyszerû volt a fahrenheit, de szvsz a LEGjobb hangulató játék ami csak eddig létezett. És ezt mondom úgy, hogy kurvasok játékot toltam már végig és van nem egy kedvenc, de hangulatilag a fahrenheit a legjobb. Tisztára beleélhetõ a történet.
Hehh lehet fel is rakom este újra... :)
Hehh lehet fel is rakom este újra... :)
púúúúú
Fahreinheit-ben is így volt, hogy felvillantak a gombok és gyorsan meg kellett nyomni õket. Látványos volt és szerintem annyira nem volt szörnyû.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát majd kiderül mennyiben lett jobb az elõdjénél, de nekem így hirtelen furán hangzik hogy a harcrendsazer a qte gombok felvillanásával és annak hirtelen lenyomásával oldódott meg. Na mind1. Ki kell próbálni.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4