16
  • rotator
    A Mafiát csehek csinálták.
    Kár érte, nagyon hangulatos videó volt, a Saboteur meg nekem amúgy is bejött. :)
  • santakata
    Én nem hallottam erről egészen mostanáig, de a leírások és a kis videók alapján rendkívül felkeltette az érdeklődésemet. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a projektet nem fogják veszni hagyni, nem csak az EA képes minőségi játékot legyártani és nem csak Amerika( Lásd maffia). Szerintem valamelyik okosabb csapat fogja és beleveti magát a munkálatokba. Persze Stewe bácsi sem fog nemet mondani. Remélem igazam lesz mert kár lenne érte. A női karakter kicsit emlékeztet a Hibrid cimü film lényére :D
  • stremix
    A parkour pár éve indult, néhány fiatal srác kitalálta, hogy mennyivel jobb a házak tetején ugrálni mint a tornateremben. Aztán pár hónap alatt eljutottak oda, hogy már a házak oldalára és hidakra másztak fel, 5-6 métereket ugrottak lefelé. Ez nagyon látványos, de nehéz és sok gyakorlás kell hozzá. Vannak fent videók a youtube-on, keress rá! Aki csinálja, annak egy igazi élmény.
  • Darth Dave
    "A játékmenetben rengeteg parkour elemet is belevittek" Micsodát????? Ez mit jelent, kezicsókolom?
  • cateran
    A Fable? Nem nagy szam? Errm....de:P
  • mad mind
    A The Dig is Spielberg. És nagyon jó játék volt. Kár hogy lelőtték ezt jónak tűnik.
    Mondjuk az is igaz, hogy a Fable is nagyon jónak tűnt amikor még csak tervezték, de a végeredmény messze nem volt olyan nagy szám.
  • Tower Guard
    Engem is érdekelt volna.
    Sokkal de sokkal jobban mint a Saboteur, vagy a Mirrors Edge...
  • rTp
    Kár érte, ígéretes újdonságnak tűnt...
    Xido, neked lenne mit fejleszteni a szövegértés képességeden, adj hozzá egy pár pontot :P
    A Saboteur volt amugy...
  • Bren X
    Csodás, nehogy már valami érdekesebbet, nehezebbet, bonyolultabbat legyártsanak mert akkor kiderül, hogy még az amerikai gémer is tud gondolkodni. Akkor meg tényleg beütne a krach, mert el kellene kezdeni újra ötletesebb játékokat készíteni.
  • xido
    3ra írt alá..mi is volt az első játéka Spielbergnek és mikor?
  • cateran
    Huhh wazz...Es elkaszaltak?:(...pedig, ha csak fele ilyen jo lett volna, mint ebben a kis videoban,mar tarol...
  • Merces
    EA nem ad ki semmit ami bonyolultabb mint szuper márijó pedig az idióták.. heh pedig a ``legfontossab zsidó`` neve maga eladta volna a cuccot hát még ha jól is sikerül
    ...kalandjáték... Idáig olvastam, jó is hogy törölték........nemvagy te kicsitnagyon cellás?
  • keysersoze
    kalandjáték... Idáig olvastam, jó is hogy törölték.
  • WinG
    ezért a játékért nagy kár :\
  • bino512
    hülyék az emberek...ennyi:D csak a pénz...majd egy 10 év mulva talán újra elkezdik..mert akkor már átlagos lesz.
  • psishock
    fuuuu, ez pedig egy instant classic lehetett volna. Nagyon kreatív és brutális kivitelezés. Hosszú idők után valami igazán egyedi játék ami igen nagyon érdekelt, aztán törlik, mert "túl jó lett volna". :)

Miért élünk ennyire nyomorult számolós-anyagias világban. xD