Szoftverrel ellenőrizné a miniszterek munkáját az orosz elnök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehetne beismerni, ha ugyan azok az alkatrészek vannak benne mint egy sima pc-ben? Egetrengetõ faszságot nehéz beismerni 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

annabella2
Biztos valami rokona az új szoftverkészítõ 😊 2 legyet egy csapásra. Azért azt megnézném, ahogy az orosz miniszterek próbálják betartani a határidõket és a szép vadiúj Apple gépüket tanulmányozzák közben. 😄

a kérdés nem az, hogy miért nem lehet, hanem, hogy miért kellene? 😊

...mert eddig túl lusták voltunk hogy elcsórjunk egyet.
Miért nem lehet beismerni, hogy a Mac-ek valóban jobbak, csak ti túl csórók vagytok hozzá? 😊

LZ forever

Narxis
<#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gondolom nem szeretné, ha az orosz jogvédõk rá is rátörnék az ajtót azzal, hogy illegális windows-t használ. link.

Cocogány, szerintem azért, mert jó eséllyel valami orosz fejlesztésû cuccot fog használni, ezzel is támogatva a hazai ipart. Nem lepõdnék meg, ha az 1C-nek ilyen terméke is lenne.
Kíváncsi lennék erre a szoftverre, mert a cikk alapján nem értem miért kellett egy új szoftvert készíteni erre. Számos ilyen van már (pl.: Trac, Redmine, stb.) ezek mind képesek nyilvántartani, hogy kinek milyen feladat van kiosztva és épp hogy áll vele. Persze ezek ingyenesek, így gondolom nem lett volna beruházási költség és ez gond szokott lenni politikuséknál 😊
[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Armagedown
azért mert õ is egy sznob köcsög

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Látjátok, õ is Mac-et használ.

LZ forever

Én még nem olvastam, de szeretném.. mi a címe?
az átlag ember szerintem ellenezné az ilyet akkor is ha õ nem politikus vagy bürokrata

hiszen az átlag ember arról álmodik hogy meglegyen neki a jó kényelmes állása

Az jó utópia volt 😊

De ha összegyûlt xx szavazat, csak akkor rovbbant, legalább megvolt a felelõsségérzet a politikusokban 😄
Már megijedtem, hogy csak én olvastam 😊

Mekkora divat itt a configra verni...

Nálunk lenne nagy buffogás ha ilyet találna ki a Viktor. Szerintem itt az se menne, hogy blokkolják a facebookot, meg az iwiwet a parlamenti netrõl 😊
<#fejvakaras>

Skynet85
Ne is zavarjon hogy az alma+intel+winfos hármszög már rég fenn áll az alma pc piacon, ehhez esetleg kaphatsz makkost, ill. a multi platform safarit amit megint csak használnak winfoson...

mert akinek van esze nem használ winfos gépet

De miért van a képen almás gép?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Olvastam egyszer egy jó utópia-novellát, abban olyan volt, hogy aki elégedetlen volt egy politikussal, az bement a szavazófülkébe, megnyomta a gombot, és a politikus felrobbant.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

kalaposkan
Én már régóta gondoltam, hogy jó volna egy hasonló, de kiterjesztve arra, hogy az interneten követhetõvé tenném tételesen az össze költségvetési szerv gazdálkodását. Talán akkor nem költenének felesleges vagy irreálisan drága beszerzésekre annyira pofátlan, mint eddig...

Kornan
Nem sokat tudok róla, de nekem jó elnöknek tûnik Medve. A 5let sem rossz, lehet olyan is kéne, amivel az emberek ellenõrizhetik a kormány és az önkormányzatok teljesítményét. Vagy akár maguk is tehetnének csoportosan javaslatokat/kérdéseket a neten keresztül...