Hatalmas nézettséggel kezdett az ősz legvártabb sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
romantikus filmbõl meg van évente 200. az fel se tûnik, de 2 zombis már igen. csak úgy árad a 2 zombis film...
" de egyéb filmekben, játékokban, modokban, meg minden szarban mostanában csak úgy ömlenek"
mirõl beszélsz? idén volt egy zombifilm. tavaly kettõ. ez olyan baromság, mintha valaki azt mondaná, hogy, nem is tudom, hirtelen mindenki vámpíros filmeket csinál.
(a játékokról nem tudok nyilatkozni, de hogy 5-6 éve sokkal több zombifilm volt, mint manapság, az biztos.)
mirõl beszélsz? idén volt egy zombifilm. tavaly kettõ. ez olyan baromság, mintha valaki azt mondaná, hogy, nem is tudom, hirtelen mindenki vámpíros filmeket csinál.
(a játékokról nem tudok nyilatkozni, de hogy 5-6 éve sokkal több zombifilm volt, mint manapság, az biztos.)
"Jön 1 zombis sorozat és egybõl zombimániáról beszélni."
Mirõl beszélsz ... lehet, hogy sorozatban a zombik elõször lépnek porondra, de egyéb filmekben, játékokban, modokban, meg minden szarban mostanában csak úgy ömlenek. Nem érzem nagy számnak, hogy most megjelentek egy sorozatban is ... de persze van akinek minden új 😊
Mirõl beszélsz ... lehet, hogy sorozatban a zombik elõször lépnek porondra, de egyéb filmekben, játékokban, modokban, meg minden szarban mostanában csak úgy ömlenek. Nem érzem nagy számnak, hogy most megjelentek egy sorozatban is ... de persze van akinek minden új 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
oh Tánkrédi doktornõ 😄 jó kis sori
Frank Darabont tól mi mást vártunk? 😊
Lassan talán elhagyják majd a sablonokat és a sztori is felnõ a körítéshez, mindenesetre a zombi-fanok beszippantására nyilván elõször a jól megszokott dolgokon keresztül kell megfogni, aztán szép lassan elmegyünk valami mélyebb irányba - végülis a Lost sem a pilotban váltotta meg a világot <#circling>#circling>Várom már a következõ részt, igazából eddig beváltotta a reményeimet
"a fikázás az ami nem kicsit uncsi."
Hát igen már nem csak uncsi ha nem néha kifejezetten idegesítõ és ez már nem csak erre a sorozatra értendõ.
Hát igen már nem csak uncsi ha nem néha kifejezetten idegesítõ és ez már nem csak erre a sorozatra értendõ.
Szívembõl szóltál! <#eljen>#eljen>
Jön 1 zombis sorozat és egybõl zombimániáról beszélni... a fikázás az ami nem kicsit uncsi...
A vámpírok után most dübörög a zombi mánia... nem kicsit uncsi 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Teljesen jól indult ez a sorozat. Bár Frank Darabont-tól nem is vártam mást. Csak tartsák ezt a szintet.
A "zombis" dolgokkal nincs gondom, de a többi ..ehh..az emberi részek, meg a kivitelezés, nagyon gázos😊 figyelhettek volna a részletekre....így nagyon röhejes lett néhány dolog benne..DE ettõl függetlenül, valszeg nézem majd...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Én is ezt vártam a legjobban. Tetszett az elsõ rész. A történet csak hármas, de a megvalósítás az csillagos ötös.
Mondjuk ki nyiltan: zabáljuk a zombikat. 😄