17
-
Quantumleap #17 De most az nem kész tény, hogy Gandalf Mckellen lesz? Pedig azt hittem. Dehát ő egyszerűen nem lehet más, olyan, mintha John McClane-t más játszaná Willis helyett, annyira egybeforrt. -
stringr #16 Anya isten! Még két év ?? Mostanában annyi hír volt azt hittem maximum 1 éven belül nézhetem a moziban. Álljanak le a promóval mert utálok valamire rápörögni :P -
#15 Hoppá bocsi, te már válaszoltál, de nem biztos, hogy tudja a delikvens, hogy a "rumored" = "pletyka" vagy "úgy hírlik". -
#14 És szerinted az a zárójelben szereplő "rumored" mit akar jelenteni? -
scagnetti #13 Azt sajnálom hogy Brendan Gleeson-t nem választották be. Pedig ő nagyon beleillene egy törpeszerepbe, meg hát nagyon jó színész. -
winnie #12 uhh, azért ez kemény volt. ha beírom az imdb-be, hogy stallone, akkor azt hírként fogod kezelni?:) nem véletlenül van oda írva, hogy "pletykaszint". egy brazil oldal írt egy kamuhírt, valaki felvitte az imdb-re és valaki meg elhitte. ettől még lehet igaz, de nem érdemes ennyire elhinni. -
berserk87 #11 Nimoy-nak van egy kis köze a Hobbithoz
ezt most találtam -
berserk87 #10 Nem, hanem innen meg innen -
kalapos01 #9 Téged valaki nagyon átvert. A Blikkből szerzed az infóidat? :) -
#8 Christopher Lee jövőre 89 éves lesz, meg úgy tudom, Szarumánnak nincs nagy szerepe a Babóban, úgyhogy nem hiszem, hogy őt átutaztatják a forgatásra. Veszélyes már az az ő korában. -
berserk87 #7 Sir Ian McKellen és Andy Serkis is alláírt. Én annak örülök a legjobban, hogy Leonard Nimoy is aláírt a filmhez(a cikkben meg se lett említve)
Valamint a második részben egy kicsit izmosabb a szereplőgárda(Hugo Weaving, Ron Perlman, Doug Jones). És persze abban is szerepelni fog Gollam és Gandalf. -
Kferro #6 Nézd meg az bővített változatú DVD-n azok az extrákat, amik a film készítéséről szólnak. Rögtön kiderül miért tart ilyen sokáig egy ilyen film elkészítése.
Most az jutott eszembe, hogy az egyik animátor a teljes karácsonyát arra áldozta, hogy elkészítse Barad-Dúr leomlását. -
xido #5 ne feledd..az előző 3-at is 7-8 évig csinálták az első szögtől az utolsó vágásig.. -
#4 TE JÓ ÉG!!!
Még 2 évet kell várni a film moziba kerüléséig?!...
Mi megy ezen ilyen baromi lassan?!
-
winnie #3 gondolom andy serkis is benne lesz a régiek közül. -
xido #2 Nekem úgy rémlik Sir Ian az első volt,akit anno komolyan megemlítettek
..lehet,hogy a körbeadják a riadóláncot és igent mond valaki,meg a szerződés hivatalos aláírása két külön tészta jogi szempontból..:) -
#1 Na és Ian McKellen és Christopher Lee? :(