Két tábla PC-vel is jelentkezik a Viewsonic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégszép europában dollár és az euro árfolyama 1-1 ha ök akarjnak eladni vmit bezzeg a japán pénzre nem 1-1 a váltás eurorol 😄....
viewsonic meg maradt volna a professzionális normálisan megalkotott monitorok gyártásánál nem pedig a most tölük kaphato design szaroknál amit még tvnek sem tennék ki
viewsonic meg maradt volna a professzionális normálisan megalkotott monitorok gyártásánál nem pedig a most tölük kaphato design szaroknál amit még tvnek sem tennék ki
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Az Archos 10.1-es táblája 300-350 euró.
Alapvetõen dollárban írják ugyanezt, de amint kiválasztod Magyarországot a pénznem egybõl vált dollárról euróra (természetesen 1:1-es váltás mellett)
Alapvetõen dollárban írják ugyanezt, de amint kiválasztod Magyarországot a pénznem egybõl vált dollárról euróra (természetesen 1:1-es váltás mellett)
<#eljen>#eljen>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
<#eljen>#eljen>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nehéz lesz kiverni úgy az ipadet, ha minden alternatív megoldás drágább. Pedig ipadet nem vennék, de 10 collos táblát igen, de hogy többe kerül, az már vicces...
300-350 eruós áron meg lehetne szorítani az ipadet, de 600-700 eurós árakkal nem hiszem...
300-350 eruós áron meg lehetne szorítani az ipadet, de 600-700 eurós árakkal nem hiszem...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
szakítani akarnak vele a csicskák
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem tudom eldönteni, hogy melyik gagyibb, de hogy mindkettõ az, az biztos.
Az Odroid-T fejlesztõi cuccban minden legalább 2x jobb, a kijelzõ meg 10.1" és kb. ennyibe kerül. Nem picit van túlárazva a motyó.
hát ez a 7-es lfsz 7 coll és 600 mhz 476-ért... ne vicceljünk már.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)