10
Zandagort Online Stratégiai Játék
-
HengerR #10 Nemsokára indulk a Zandagort 7-es szerver (február 10). Egy már összeszokott HC csapattal indulunk.
Amennyiben páran kipróbálnák a játékot azok írjanak it tegy üzit nekem (skype használat előny).
A Zanda egy gazdaságra épülő stratégiai játék ami a hasonló játékok kedvelőit részesíti előnyben. Persze mások is jelentkezhetnek amennyiben megfelelő aktivitást és motivációt tudnak felmutatni.
Jelenleg van egy futó szerver is (s6). Itt a szövetsgemben van pár tulajdonos nélküli felhasználó (abbahagyták de nem töröltek). Ezek esetleges átvételéről is beszélhetünk. -
Aerlisz #9 Örömmel jelenthetem be, hogy a Zandagort 4. szerver Július 8.-án startol!
Akit érdekel a játék írjon levélben egy MSN vagy Skpye nevet, ott tudunk beszélni.
A többit ott :) -
Aerlisz #8 Egy kicsit :) De a játék él és virul teljesen :) -
#7 de kivan halva a topik :) -
Aerlisz #6 Zandagort S3 tervezett indulása 2010, December, 17.-én :D
-
Aerlisz #5 Én szerintem az volt a baj hogy a Zandagortban van egy úgynevezett "végjáték" ahol a játékosok az 5 hónap allat építkeznek és a végén cucu a játék tervezője és fejlesztője elindítja az ellenséges hadi flotátt azaz Zandagortott. Erről szól a játék hogy minden forduló végén megküzdenek a játékosok Zandagortal, és szerintem Cucu lezárta a reggelést mert akkor már neméri meg elkezdeni.
Hamarosan elfog indulni az 3.-ik szerver. Volt két béta azokon én sajnos nemtudtam részt venni, de az elsőn azon már ott voltam most a második végéről maradtam le... de jön az S3 -
#4 én pár hete regisztráltam de azóta sem jött válasz, pedig véletlenül kipróbáltam volna, szal erről ennyit -
Aerlisz #3 Te vagy az Cucu? -
#2 A "böngészőben játszható"-t kihagytad.
Vajon honnan lett koppintva? :)
-
Aerlisz #1 Üdv!
Nemtudom ki hallot már róla? Ez egy Magyar Fejlesztésű Online Stratégiai játék MMO.
Egy elégé jólfelépített játék, szépen kivan dolgozva... folyamatosan bővítve van és a játék élmény is nagyon jó.